بررسی تاثیر بازاریابی ویروسی آنلین بر هدف رفتاری مصرف کنندگان (مطالعه موردی: مصرف کنندگان محصولت لوازم الکترونیکی)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد در توسعه پایدار 
  • کد COI اختصاصی: MGTCONF01_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 437
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان احد مطلقی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور مرکز تهران

رضا عباس زاده

کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور مرکز تهران غرب

چکیده

امروزه گسترش اینترنت این امکان را به ما می دهد که با استفاده از فن آوری رایانه ای و اینترنت بتوانیم هرچه بهتر نیازهای مشتریان را شناخته و آنها را برآورده کنیم یکی از ابزارهای بازاریابی الکترونیکی، بازارایابی ویروسی است و به عبارتی بازاریابی ویروسی این امکان را فراهم می کند که ارتباطات از حالت بازاریاب- مصرف کننده کننده به طرف مصرف کننده- مصرف کننده جا به جا شود. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر بازاریابی ویروسی آنلین بر هدف رفتار مصرف کنندگان است. جامعه آماری در پژوهش حاضر مصرف کنندگان محصول لوازم الکترونیکی می باشد که تعداد آنها نامحدود می باشد و با استفاده از روش نمونه تصادفی ساده و فرمول کوکران تعداد 384 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده در این پژوهش، شامل پرسشنامه استاندارد که دارای 31 سوال می باشد. روایی پرسشنامه توسط صاحب نظران تایید شده و پایایی آن با توجه به محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه بازارایبی ویروسی 864/0 و برای رفتار مصرف کننده 75/0 بدست آمد. برای تجزیه و تحلیل از روش های آماری توصیفی و آمار استنباطی و نرم افزار SPSS استفاده شد و برای اهمیت مولفه های بازاریابی ویروسی آنلاین و رفتار مصرف کننده از آزمون کولموگوروف اسمیرنوف، آزمون T-TEST رگرسیون استفاده شده است. نتایج نشان داد که هر یک از ابعاد اثربخشی عالی، دسترسی پشتیبان، اطمینان خاطر اذعان شده، محتوای پیام، غیرقابل کنترل بودن، به جزء اسارت مصرف کننده و برند ترقی یافته بر رفتار مصرف کننده تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

بازاریابی ویروسی آنلین، بازاریابی اینترنتی، رفتار مصرف کننده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.