مدلسازی تنش های وارد برDowel barبه وسیله نرم افزارAbaqusدر روسازی های صلب

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن
  • کد COI اختصاصی: ICRARE05_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 687
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدایت ساعی

کارشناسی ارشدM.Scمهندسی عمران – راه و ترابری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب ،دانشکده تحصیلات تکمیلی

سعید حسامی

استاد راهنما، دانشگاه نوشیروانی مازندران

چکیده

روسازی راه ها بطور عمده به دو صورت بتنی و آسفالتی وجود دارند که هرکدام دارای مزایا و معایبی می باشند. البته دو نوع روسازی دیگر به نام روسازی های مرکب نیز وجود دارند که یکی دارای دال بتنی با روکش آسفالتی است و دیگری روسازی آسفالتی با اساس بتنی می باشد. در این پژوهش با بکارگیری از توانایی های نرم افزار اجزا محدود آباکوس به بررسی تنش های وارده بر میله های داول و Tie در روسازی صلب پرداخته است. بارهای وارده توسط وسایل نقلیه در نرم افزار آباکوس به صورت متحرک و دینامیکی شبیه سازی شدند. برای رسیدن به این هدف بایستی در نرم افزار آباکوس کدنویسی شود. پارامتر هایی نظیر آرایش چرخ وسایل نقلیه، قطر و طول داول، فواصل داول گذاری، ضخامت دال بتنی و تغییرات حرارتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که با افزایش قطر میله ی داول، تنش های وارده بر داول و تغییرمکان آن کاهش می یابد. افزایش فاصله ی داول گذاری باعث افزایش تنش وارده بر داول تحت اثر بارگذاری کامیون دو محور سنگین شده و در نتیجه سبب افزایش تغییر مکان داول می گردد. در ضمن، افزایش حرارت دال بتنی، باعث افزایش تنش وارده بر میله های Tie و در نهایت سبب افزایش تغییرمکان این میله ها می شود.

کلیدواژه ها

روسازی صلب، آباکوس، شبیه سازی، تنش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.