بکارگیری تکنیک تعادل بار برای ذخیره سازی بهینه تصاویر دوربین های بر پایه IP در یک ابر خصوصی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق و کامپیوتر (TEC-2017)
  • کد COI اختصاصی: TECCONF02_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم علی نژاد

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، سمنان، ایران

خسرو امیری زاده

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، سمنان، ایران

چکیده

سیستم های نظارت تصویری سنتی نیاز به زیر ساخت از جمله سرورهای گران قیمت با قابلیت های خاص برای پردازش تصاویر و ذخیره تصاویر ویدیویی دارند. اما با پیدایش محاسبات ابری و انتقال سیستم های سنتی به سمت سرورهای ذخیره سازی ابر می توان از مزایای زیادی از جمله: مقیاس پذیری، انعطاف پذیری کاهش هزینه ها یا دسترسی در همه جا روبرو شد. توازن بار در سیستم های مبتنی بر رایانش ابری یک چالش جدی می باشد و ایجاد تعادل بار در واحدهای پردازشگر مراکز داده آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا با افزایش سرعت پاسخ دهی به درخواست های کاربران رضایت مندی بر پایه SLA بیشتر خواهد شد از طرف دیگر حفظ تعادل بار بهینه در این مراکز ترافیک مرکز و بهره وری از منابع را بهبود می بخشد برای رسیدن به این اهداف الگوریتم ها و روش های مختلفی ارایه شده است لیکن برای ذخیره سازی داده ای تصویری نیاز به روش و راهکار دیگر خواهد بود چرا که حجم داده ها زیاد و پیوستگی آنها در قالب داده های زمانی از اهمیت ویژه برخوردار است نسبت به وظایف که کاربران معمولی ارسال می کنند این بستر متفاوت می باشد. در این مقاله از الگوریتم فاخته برای انجام فرایند توازن بار در مراکز داده ابری برای ذخیره سازی تصاویر دوربین های IP در یک ابر خصوصی استفاده شده است، نتایج حاصل نشان می دهد راهکار جدید توانسته علاوه بر اینکه ساختار متناسب برای ذخیره اطلاعات تصویری در مراکز داده ابری ارایه نماید تعادل بار معقول که باعث افزایش سرعت و کاهش هزینه ها می شود را نیز اعمال نماید.

کلیدواژه ها

ابرخصوصی، الگوریتم فراابتکاری، توازن بار، دوربین های مداربسته، ذخیره سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.