بررسی تاثیر آموزه های دینی و اخلاق حرفه ای بر بهزیستی روانشناختی کارکنان بیمه سلامت استان اردبیل

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: VALIASR04_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 746
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهراب سلیمی

گروه مدیریت، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

رسول صبوری

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور تهران ایران

مهدی حسینی

مربی، دکتری مدیریت دولتی، - گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی نوین، اردبیل، ایران

چکیده

هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر آموزه های دینی و اخلاق حرفه ای بر بهزیستی روانشناختی کارکنان بیمه سلامت استان اردبیل می باشد. از لحاظ هدف تحقیق از نوع کاربردی، از لحاظ نوع روش، توصیفی و همبستگی می باشد و از لحاظ روش گردآوری اطلاعات روش تحقیق مورد نظر میدانی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان بیمه سلامت استان اردبیل که تعداد آنها برابر 88 نفر میباشد. برای تعیین حجم نمونه کارکنان از جدول مورگان استفاده شد و تعداد نمونه آماری برابر 72 نفر بدست آمد که با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. به منظور گردآوری داده های موردنیاز، از پرسشنامه آموزه های دینی شوقی بنا 1392 ، پرسشنامه اخلاق حرفه ای کادوزیر 2002 ، نقل از قاسم زاده، 1393 و پرسشنامه بهزیستی روانشناختی ریف 1995 استفاده شده است. داده ها با نرم افزار SPSS نسخه 22 تحلیل شد و برای تحلیل فرضیات از معادلات رگرسیون استفاده شد. نتایج تحقیق نشان می دهد که آموزه های دینی تاثیر مثبت معنی داری بر بهزیستی روانشناختی کارکنان دارد و 65 / 0 تغییرات توسعه بهزیستی روانشناختی کارکنان را پیش بینی می کند. همچنین اخلاق حرفه ای تاثیر مثبت معنی داری بر بهزیستی روانشناختی کارکنان دارد و 56 / 0 تغییرات توسعه بهزیستی روانشناختی کارکنان را پیش بینی می کند.

کلیدواژه ها

آموزه های دینی، اخلاق حرفه ای، بهزیستی روانشناختی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.