بررسی رابطه کیفیت حسابرسی با تاخیر زمانی انتشار گزارش حسابرسی در شرکت های بورس اوراق بهادار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس پارادایم های نوین مدیریت و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: MMPBS01_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 469
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر. مازندران.ایران.
عضو هییت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
چکیده
هدف این پژوهش، بررسی رابطه کیفیت حسابرسی با تاخیر زمانی انتشار گزارش حسابرسی درشرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. در واقع کیفیت موسسه حسایرسی می تواند بر زمان انتشار گزارش حسابرسی موثر باشد. بر این اساس در این پژوهش به بررسی رابطه ی بین کیفیت حسابرسی و تاخیر در انتشار گزارشگری حسابرسی پرداخته شده است. به همین منظور نمونه ای متشکل از 100 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی دوره 1389 تا1393( 500 سال شرکتی) انتخاب شده و با استفاده از رگرسیون ترکیبی به بررسی رابطه بین این دو متغیر پرداخته شده است. در این پژوهش شاخص های کیفیت حسابرسی مورد استفاده،تخصص حسابرس درصنعت، اندازه حسابرس و نوع اظهارنظر حسابرس بوده و اثرات این متغیرهای توضیحی در دوره کوتاه مدت و بلندمدت رابطه صاحبکار-حسابرس بر تاخیر زمانی انتشار گزارش حسابرسی بررسی شده اند.. یافته ها نشان می دهد که بین تخصص حسابرس و نوع اظهارنظر حسابرس با تاخیر در ارایه گزارش حسابرس ارتباط معناداری وجود ندارد.اما بین اندازه موسسه حسابرسی و به موقع بودن گزارش حسابرس ارتباط منفی و معناداری وجود دارد. این یافته ها میتواند برای سیاستگذاران، سرمایه گذاران و سایر استفاده کنندگان مفید باشد.کلیدواژه ها
کیفیت حسابرسی، تاخیر زمانی انتشار گزارش حسابرسی، تخصص حسابرسمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.