ارزیابی نقش و تاثیر استراتژی بازاریابی رابطه مند بر وفاداری مشتریان در موسسات مالی و اعتباری انصار در ایران
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
- کد COI اختصاصی: IBSM01_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4409
نویسندگان
چکیده
طی دو دهه گذشته سازمانهای بسیاری به اهمیت رضایتمندی مشتریان خود واقف شده و دریافته اند که حفظ مشتریان موجود به مراتب کم هزینه تراز جذب مشتریان جدید است بنابراین شرکت ها هموره باید ناظر و مراقب تعامل بین خود و مشتریانشان باشند و با شناخت و درک صحیح از نیازها و ارزشهای مدنظر مشتریان، کالا و خدمات با ارزشی به آنها ارائه کنند تا با جلب رضایتمندی در آنها وفاداری ایجاد کنند. امروزه دیگر رضایت مندی مشتریان کافی نبوده و شرکتها نباید به رضایت مدی مشتریان دلخوش کنند، آنها باید مطمئن شوند که مشتریانشان، وفادار هستند. در این پارادایم هدف برقراری روابط بلندمدت و متقابل با گروههای ذینفع، بویژه مشتریان می باشد، به طوری که مشتریان بیشتری حفظ و مشتریان کمتری از دست بدهیم. در این مقاله پس از پرداختن به مفاهیم اصلی در بازاریابی رابطه مند تلاش شده تا عوامل مربوط به وفاداری مشتریان مورد بررسی قرار گیرد و در انتها فرضیات مربوط به وفاداری مشتری در موسسات مالی و اعتباری انصار در ایران مورد آزمون قرار گرفته است. روش تحقیق به کار رفته در این تحقیق، روش توصیفی از نوع کاربردی است که به این منظور پرسشنامه ای تهیه و تنظیم گردیده و بین مشتریان توزیع گردیده است. نمونه مورد بررسی 196 نفر از مشتریان موسسات مالی و اعتباری انصار می باشد و در نهایت به تحلیل اطلاعات به دست آمده پرداخته و نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد شده است.کلیدواژه ها
بازار یابی رابطه مند، ارتباطات، تعهد، اعتماد، رضایت و وفاداری مشتریانمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.