بررسی نقش طراحی وب سایت بانکها در ارائه خدمات به مشتریان

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
  • کد COI اختصاصی: IBSM01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1710
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور امین لاری

استادیار فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مهدی داداش زاده

کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز

فاطمه امیری

کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز

چکیده

همانگونه که می دانیم محل قرار گیری فیزیکی شرکتها و کارمندن سازمانها در جذب و نحوه سرویس دهی خدمات به مشتریان در تجارتهای سنتی نقش بسیار مهم دارد. به همان صورت نیز وب سایت یک موسسه نیز مانند دفتر کار و کارکنان مجازی آن موسسه خواهد بود. بنابراین توجه به نکات فنی و روانشناسی و جامعه شناسی و دیگر رشته های علمی در زمینه طراحی صفحات وب مرتبط با یک بانک می تواند نقش به سزایی در جذب مشتریان ارائه خدمات سریع و با کیفیت خواهد بود. در طول سالهای گذشته در مساله طراحی وب سایت و شیوه های معرفی سایت تغییرات زیادی ایجاد شده است. در روزهای اولیه بازاریابی دراینترنت به این صورت بود که شرکتها تمامی بروشورها، آگهی های تبلیغاتی، پست الکترونیک، بیانیه های خبری و سایر موارد مربوط به بازاریابی را جمع آوری کرده در اختیار طراحان سایت قرار می دادند و پس از مدتی انتظار داشتند که از این کار نتیجه مطلوب را بدست آورند باادامه این روند، سازمان ها دچار نوعی بروشورگرایی شدند. اما برای موفقیت در عرصه بازاریابی در اینترنت، دیگر روش بروشورگرایی مورد قبول و با صرفه نیست. سایتهای موفقی که در زمینه بانکداری الکترونیکی امروز شاهد آن هستیم، طراحی انها براساس یکی از معیارهای ذیل بوده است: هدف سازمان از راه اندازه سایت، تعیین نیازها، خواستها و انتظارات از بازارهای هدف ، محصولات و خدماتی که باید عرضه شوند. اطلاعات ما درباره بازار هدف بسیار بیشتر و کاملتر از طراح سایت است. در این مقاله قرار است نکات مطرح در زمینه بازاریابی در خدمات بانکی یعنی اهداف، بازارهای هدف و محصولات و خدمات را بررسی نماییم. لذا قصد دارم حتی المقدور نکات مهم که برای طراحی سایت یک بانک لازم به نظر می رسد را بیان نماییم و برای نمونه چند بانک مهم و مطرح که در زمینه ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی موفق بوده اند و توانسته اند بازاریابی خوبی داشته باشند را شرح دهیم.

کلیدواژه ها

بیانه خبری، تراکنش امن، Fvirus marketing Faffiliate program Fcybermall

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.