پذیرش خدمات بانکداری الکترونیکی از دیدگاه مشتریان براساس مدل تجزیه رفتار برنامه ریزی شده در بانکهای دولتی و خصوص شهر تهران(مورد پژوهی: بانک دولتی ملت و بانک خصوصی سامان)
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
- کد COI اختصاصی: IBSM01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1746
نویسندگان
استادیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه الزهرا
چکیده
در این مقاله پذیرش خدمات بانکداری الکترونیکی از دیدگاه مشتریان بر اساس مدل تجزیه رفتار برنامه ریزی شده در دو بانک دولتی ملت و خصوصی سامان مورد بررسی قرارگرفت. روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی است و با استفاده از مدل مفهومی پژوهش، پذیرش مشتریان از نظر دو دسته عوامل تشویق کننده و بازدارنده با استفاده از آزمون مقایسه میانگین دوجامعه مورد بررسی قرار گرفته است اطلاعات و داده های پژوهش با استفاده از پرسشنامه جمع آوری شده اند. یافته های پژوهش نشان می دهد که در میان عوامل تشویق کننده، امنیت و محرمانگی خدمات و ویژگی خدمات بانکداری الکترونیکی در بانک خصوصی سامان و امنیت و محرمانگی و سودمندی خدمات در بانک دولتی ملت مهمترین عوامل پذیرش مشتران را شامل می شوند و در بین عوامل بازدارنده، محیط بیرونی و ترجیحات شخصی در هر دو بانک بالاترین رتبه را عدم پذیرش مشتریان به خود اختصاص می دهند.کلیدواژه ها
بانکداری الکترونیکی، پذیرش تکنولوژی، رفتار مصرف کنندهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.