بررسی مدلهای مدیریت دانش سازمانی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش مدیریت تکنولوژی و نوآوری
- کد COI اختصاصی: TMICONF01_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3659
نویسندگان
عضو هیات علمی کامپیوتر-دانشگاه پیام نور
عضو هیات علمی ریاضی - دانشگاه پیام نور
چکیده
امروزه مدیریت دانش، عامل مهم و کلیدی جهت مدیریت سازمانی، تولید، افزایش درآمد و بهره وری محسوب می گردد. میزان دانش جمع آوری شده و عملیاتی همچون گردآوری، ساختار بندی و انتقال دانش، هر یک نشانی از موفقیتهای یک سازمان بشمار میرود. مدیریت دانش در سازمانها که اکتشاف دارایی های فکری آن سازمان را در بر میگیرد مورد نظر بسیاری از دانشمندان قرار گرفته است. لازم به ذکر است که در گذشته مسائل کیفی و میزان بهره گیری از نیروی فکری کارکنان و همچنین در فرآیندهای تجاری برای افزایش سود دهی، مسئله مهندسی مجدد در فنآوری مورد توجه بوده است، اما هم اکنون که مدیریت دانش و تجارت رو به رشد از مهمترین اصول سازمانها محسوب میگردد شناخت این فنآوری و انتخاب مدل مناسب جهت تعیین استرا تژی مدیریت دانش، یکی از مهمترین عوامل موفقیت سازمانی می باشد. در این مقاله اصول و پایه های مدیریت دانش، موارد مورد نیاز در اخذ دانش سازمانی و مدلهای گوناگون مدیریت دانش معرفی و بطور مبسوط مدل پروبستی اتال بعلت جامعیت این مدل مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مدیریت دانش- مدیریت دانش سازمانی-مدلهای مدیریت دانش- ایجاد دانش- اخذ دانشمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.