بهینه سازی جریان کالا در مسیله زنجیره تامین با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت وسیستم های فازی
- کد COI اختصاصی: ICMFS01_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 567
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ساوه
استادیار گروه مهندسی صنایع ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد نوشهر
چکیده
در روش های بهینه سازی فرا ذهنی به سبب قابلیت نیل به نواحی قابل قبول در فضای جستجو، برای حل مسایل بهینه سازی نسبت به روش های کلاسیک که مبتنی به محاسبات سنگین ریاضی هستند مناسب تر می باشند . با توجه به اهمیت بهینه سازی، همواره تلاش های در بهینه سازی مسایل انجام می گیرد تا مطلوب ترین نتایج را به همراه داشته باشد. الگوریتم جستجوی هارمونی یکی از الگوریتم های تکاملی بوده که از موسیقی الهام گرفته شده است و مبتنی بر جستجوی تصادفی است. از کاربردهای آن می توان به بهینه سازی توابع خطی و غیر خطی، دسته بندی دادها و حل مسایل بهینه سازی اشاره نمود. شرکت های یک زنجیره تا حد امکان به یکدیگر کمک کرده و تنها به ارتقا خود فکر نمی کنند و اطلاعات موجود در یک شرکت را تنها متعلق به شرکت نمی دانند. در یک رویکرد سنتی هر شرکت تغییرات را در محدوده خود و بدون اطلاع از وضعیت سایر اعضای زنجیره انجام می داد. ولی در رویکرد مدیریت زنجیره تامین، اعضای زنجیره تغییرات را در شرکت انجام می دهند که بیشترین اثر بخشی را برای کل زنجیره داشته باشد. الگوریتم جستجوی هارمونی یکی از الگوریتم های محبوب در مسایل بهینه سازی مهندسی تبدیل شده است، در این مقاله از الگوریتم جستجوی هارمونی در بهینه سازی مسیله زنجیره تامین استفاده شده است و نتایج بدست آمده نشان می دهد که مدل طراحی شده با جواب همگرا می شود و الگوریتم جستجوی هارمونی توانایی زیادی در حل مسایل با ابعاد بزرگتر، تعداد سطوح بیشتر و پارامترهای بیشتری دارد.کلیدواژه ها
الگوریتم جستجوی هارمونی، زنجیره تامین، پویا، تقاضامقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر پاسخگویی ضعیف فروشندگان بر کاهش جذب مشتریان خرده فروش در خاورمیانه
- The Impact Of Smart Technologies On Urban Property Management And Sustainable Revenue
- Examining The Impact Of Auditor Workload On Audit Quality In Companies Listed On The Tehran Stock Exchange
- تاثیر سواد مالی و تصمیم گیری اقتصادی بر رفتار شهروندان در مدیریت شهری
- مطالعه ارتباط مدیریت دانش و توسعه صادرات مبتنی بر عملکرد شرکت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.