نحوه اتصال اینورترها به سیستم های فتوولتاییک و مدلسازی سیستم فتوولتاییک (PV)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF03_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 571
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بازگیر

گروه قدرت، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

پیمان نادری

گروه قدرت، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

ابوذر صمیمی

گروه قدرت، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

چکیده

توان خورشیدی تکنولوژی هست که به سرعت در طی چندین دهه اخیر در حال رشد است. تقاضا برای انرژی خورشیدی در روند آینده، سلول های خورشیدی ارزانی را میطلبد که این ادوات باید در دراز مدت سودآوری قابل قبولی از نظر اقتصادی داشته باشند. هرچند، توان خورشیدی در مناطق جغرافیایی زیادی باید متوازن شود که پیدا کردن راهی برای کاهش هزینه های توان خورشیدی سیستم های قدرت مهم است. در این مقاله توضیح اجمالی درباره سیستم های فتوولتاییک و مزایای آن و سایر مشخصات اینگونه سیستم ها داده می شود و پس از آن نحوه اتصال اینورترها به سیستم های فتوولتاییک و مدلسازی سیستم فتوولتاییک (PV) را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم و به دنبال تعمیم این ایده در سطح بالاتری می باشیم. که نتایج خاصل از این مقاله قابل تعمیم به سایر سیستم های فتوولتاییک می باشد .

کلیدواژه ها

اینورترها، انرژی خورشیدی، فتوولتاییک، (PV)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.