بررسی اثر آنزیم پروتیاز استخراج شده از منابع مختلف گیاهی در فرآورده های مواد غذایی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی
  • کد COI اختصاصی: CONFMT01_204
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه شریفی

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

وحید حکیم زاده

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

چکیده

امروزه به علت مشکلات ناشی از مواد شیمیایی افزوده شده به محصولات، آنزیمها ابزاری مفید و مناسب به منظور بهبود خصوصیات فرآورده های غذایی شناخته شده اند و استفاده از آنها در حال حاضر به طور مداوم رو به افزایش است. پروتیازها از جمله پرمصرف ترین آنزیمهای صنعتی هستند که کاربردهای گستردهای را در بیوتکنولوژی دارند. پروتیازها به طور وسیع در آب، خاک و در شرایط دشوار زیست محیطی از جمله شرایط بسیار قلیایی یافت میشوند. پروتیازها برای کاربرد موثر در صنعت نیاز به پایداری و فعالیت در شرایط سخت مانند دمای بالا، pH بالا و در حضور حلال های آلی، سورفاکتانت ها و عوامل اکسید کننده دارند. در سالیان اخیر استخراج آنزیم های پروتیولیتیک از منابع گیاهی به دلیل فعالیت بالا، ثبات در طیف گسترده از pH و دما، پایداری در برابر یونهای فلزی مختلف، مهارکننده و حلال آلی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. به همین دلیل پروتیاز گیاهی گزینه ی بسیار مناسب برای مواد غذایی، پزشکی، بیوتکنولوژی و صنایع داروسازی میباشد. هدف از این مقاله، بررسی اثر آنزیم پروتیاز استخراج شده از منابع مختلف گیاهی می باشد.

کلیدواژه ها

آنزیم پروتیاز، استخراج، فرآورده های غذایی، منابع گیاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.