معضلات سد معبر در پیاده روها و تاثیر آن در عبور و مرور شهری(مطالعه موردی میدان امام علی(ع))

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU05_1203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2004
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر شیرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری آمایش شهری ، واحد نجف آباد ، دانشگاه آزاد اسلامی ،نجف آباد ،ایران -

مهری اذانی

استادیار گروه جغرافیا واحد نجف آباد ، دانشگاه آزاد اسلامی ، نجف آباد ،ایران

چکیده

معابر پیاده از مهمترین فضاهای شهری به شمار می آیند که نه تنها نقش عمده ای در تامین دسترسی فیزیکی دارند بلکه موجب می شوند عابر پیاده در فضایی امن و به دور از معضلات اجتماعی و موانع ، تردد کنند . در برخی نقاط شهر اصفهان استفاده از پیاده رو روز به روز با مخاطراتی رو به رو می شود، لذا هدف از تحقیق حاضر شناخت برسی مشکلات پیاده رو ها وعدم استفاده صحیح در میدان امام علی واقع در منطقه 3 شهرداری اصفهان می باشد. اهمیت معابر پیاده به عنوان یکی از مشکلات این شهرداری محسوب می شود . با توجه به اطلاعات بدست آمده در خیابان علامه مجلسی در قیاس با بقیه خیابان های شهر اصفهان از درصد بالای از سد معبر برخوردار است و در این منطقه مردم به سختی از پیاده رو ها استفاده می کنند که به مولفه پیاده مداری در این منطقه باید بیشتر اهمیت داده شود.این پژوهش بر اساس هدف کاربردی و ماهیت توصیفی تحلیلی دارد. اطلاعات به صورت میدانی و تنظیم پرسشنامه - و همچنین کتابخانه ای جمع آوری گردید. در تجزیه و تحلیل اطلاعات 383 پرسشنامه، با استفاده از نرم افزار SPSS جهت تحلیل های توصیفی و استنباطی استفاده گردید. در ادامه با استفاده از مدل ارزیابی QSMP به بررسی وضعیت پیاده روهای معابر میدان امام علی )ع( و همچنین ارایه استراتژی ها در جهت بهبود وضعیت پیاده راه ها پرداخته شد. موقعیت استراتژی محدوده در موقعیت تهاجمی یا رشد داخلی قرار دارد. در نهایت نتیجه بدست آمده از تجزیه تحلیل داده ها نشان می دهد پهن کردن بساط در پیاده رو ها بر افزایش بزهکاری موثر می باشد و بین محورهای مختلف موثر بر سد معبر و کنترل آن تفاوت وجود دارد که در نهایت جهت بهبود وضعیت معابر پیاده میدان امام علی )ع( به ارایه پیشنهاداتی در این خصوص پرداخته می شود .

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.