بررسی اثر کلر دراتصال مهارکننده های شبه قندی به آنزیم آمیلاز بزاقی انسان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC01_203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 652
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یادگارامام، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تهران،ایران
چکیده
مهار کننده های آلفا آمیلاز بعنوان یک کمک درمانگر بالقوه برای بیماری دیابت و چاقی مطرح هستند. ازآنجاییکه شناسایی آمینواسیدهای موثر در اتصال به لیگاندها در طراحی مهارکننده های جدید ازاهمیت ویژه ای برخوردارند به بررسی میانکنش های ایجاد شده بین آنزیم آمیاز بزاقی انسان و پنج مهار کننده آکاربوز ،آکارویوزین ،آکارویوزین گلوکز و پنتا گالوییل گلوکز پرداختیم. در این تحقیق از برنامه اتوداک 3 استفاده شد. همه مهارکننده های مورد بررسی در جایگاه فعال آنزیم قرار گرفتند. پیوندهای ایجاد شده بین آنزیمها و مهارکننده ها ازنوع پیوندهای هیدروژنی و pi-pi بود. در بررسی اثر مهارکننده های فوق بر آنزیم آمیلازبزاقی انسان آمینواسیدهای موثر در میانکنش ها Y62 ، D300 ، K200 ، E233 ،D197 و Q63 بودند.در بررسی مهار کننده های شبه قندی به آنزیم آمیاز بزاقی در غیاب کلر نیز آمینواسیدهای Y62 ، D300 ، K200 ، E233 ،D197 و Q63 نقش مهمی در اتصال ایفا کردند. بنابراین توجه به این آمینواسیدها در طراحی داروهای جدید از این خانواده بسیار اهمیت دارد.کلیدواژه ها
دیابت،آنزیم آلفاآمیلاز،مهار کننده شبه قندیمقالات مرتبط جدید
- Molecular Simulation of Water Transport through Polyamide Membrane in K+Cl- Salt Solution
- نانوکامپوزیت ها در دندانپزشکی
- Improving the characteristics of L-shaped graphene-based gas sensor using gold block on the surface
- Molecular Modelling of Gelatin Bundles for Atomistic Investigations Suggesting Two Stable Conformations
- بررسی تاثیر نانوذرات منیزیم بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه بادرنجبویه Melissa officinalis
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.