مطالعات سینتیکی و اسپکتروفلوریمتری آنزیم آلکالن فسفاتاز در حضور قند ریبوز
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 504
نویسندگان
دانش آموخته، کارشناسی ارشد بیوشیمی دانشگاه شهرکرد
دانشیار، دانشگاه شهرکرد
چکیده
آنزیم آلکالن فسفاتاز به دست آمده از موکوس روده گاو )BIALP( یک متالوآنزیم همودایمر است که واکنش هیدرولیز غیر اختصاصی منواسترهای فسفریک اسید به فسفات معدنی و الکل را در pH قلیایی کاتالیز می کند. آنزیم آلکالن فسفاتاز روده ی گاو در تشخیص، ایمنی شناسی و زیست شناسی سلولی و مولکولی کاربرد گسترده ایی دارد از این رو تغییر در فعالیت و صورتبندی آن به عنوان یک هدف دنبال می شود. در این مطالعات فعالیت و همچنین صورتبندی آنزیم آلکالن فسفاتاز در حضور قند ریبوز از طریق مطالعات سینتیکی و فلوریمتری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از مطالعات سینتیکی بیان می کند که قند ریبوز منجر به کاهشVmax و افزایشKm شده، بنابراین به عنوان یک مهارکننده ی مخلوط( غیررقابتی – رقابتی( بر فعالیت آنزیم اثر گذاشته و به محلی غیر از جایگاه فعال آنزیم متصل شده است. مطالعات صورت گرفته برشدت فلورسنس آنزیم در غلظت های مختلف ریبوز نیز نشان می دهد که ریبوز در این غلظت ها باعث شده تا نشر در طول موج های بلندتر )redshift( و با شدت کم تر صورت بگیرد. در واقع ریبوز باعث نزدیک شدن ریشه های تریپتوفان آنزیم به سطح شده و به عنوان یک خاموش کننده عمل کرده است. براساس نمودار استرن- ولمرکه با افزایش دما شیب نمودار یا ثابت استرن- ولمر( Kd( افزایش یافته و همچنین مقادیر ثابت خاموشیKq به دست آمده که به مراتب کمتر از مقدار حداکثر ثابت خاموشی دینامیک یا 2× 10+10 M-1S-1 هستند، خاموشی صورت گرفته از نوع دینامیک بوده است.کلیدواژه ها
آنزیم آلکالن فسفاتاز موکوس روده گاو، قند ریبوز، مطالعات سینتیکی، مطالعات فلورسنسمقالات مرتبط جدید
- پروتئین های جدید برای اینده
- چالش گرمایش زمین ، علت ها و راه های مقابله با آن
- بررسی زمین شناسی لایه های زیرسطح با استفاده از روش مقاومت ویژه الکتریکی جهت اکتشاف آب زیرزمینی
- روشهای نوین خاکورزی و استراتژیهای بهبود رطوبت در زمین های کشاورزی دیواندره
- انتخاب ژنوتیپهای مطلوب در جمعیتهای در حال تفکیک گوجه فرنگی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.