بهینه سازی پارامترهای روش آلفابلندینگ در تصاویر دیجیتال نهان نگاری شده با استفاده از تبدیل موجک گسسته
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ELCM02_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 438
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه ریاضی، دانشگاه رازی کرمانشاه
دانشجوی کارشناس ارشد علوم کامپیوتر، گروه علوم کامپیوتر، دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
با توجه به رشد وگسترش روزافزون شبکه ی جهانی اینترنت و توسعه ی فناوری اطلاعات، نیازهای جدیدی در رابطه با حفاظت از حق تالیف محصولات چندرسانه ای مطرح شده اند. در این مقاله، به طور خاص به بررسی الگوریتم های نهان نگاری تصویر در حوزه ی تبدیل موجک گسسته پرداخته شده است. در این راستا، ابتدا با مفاهیم اساسی مورد نیاز برای نهان نگاری تصاویر، آشنا شده و سپس یک الگوریتم واترمارکینگ بر اساس تبدیل موجک گسسته سه سطحی موجک مورد بررسی قرار می گیرد، که در این روش یک چند بیتی از تصویر واترمارک در زیر باند فرکانس پایین تصویر میزبان که با استفاده از تبدیل موجک گسسته بدست آمده است، قرار داده می شود. در فاز جاسازی و استخراج تصویر، از روش آلفابلندینگ استفاده شده است که پارامترهای آن نقش تعیین کنندهای در حفظ کیفیت تصاویر بدست آمده دارند. در روش پیشنهادی، ابتدا برای کاهش هزینه ی محاسباتی معیاری برای نزدیکی دو ماتریس معرفی شده است. سپس براساس معیار بیان شده، با استفاده از مفاهیم بهینه سازی ریاضی و با بکارگیری نرم افزار گمز مقادیر مطلوبی برای پارامترهای روش آلفابلندینگ ارایه می شود. این فرایند باعث حفظ کیفیت تصویر میزبان و انجام درست عمل نهان نگاری می شود که در نهایت یک تصویر نهان نگاری شده نامریی با حفظ کیفیت اولیه تصویر میزبان را بدست می دهد.لازم به ذکر است که به منظور سهولت انجام تبدیلات روی تصاویر، از تصاویر خاکستری استفاده شده است. در انتها برای ارزیابی کیفیت تصاویر واترمارک شده، از معیار سنجشی PSNR و MSE استفاده شده است که نتایج ارزیابی مشهود است.کلیدواژه ها
تبدیل موجک گسسته سه سطحی - واترمارکینگ- بهینه سازی-گمزمقالات مرتبط جدید
- مسیریابی مبتنی بر خوشه بندی در شبکه های بین خودرویی با ترکیب الگوریتم های گرگ خاکستری و جهش قورباغه
- استفاده از مدل های زبانی در تشخیص آسیب پذیری کد
- مدیریت انرژی در شبکه های هوشمند با استفاده از منابع تجدیدپذیر
- اصول شستشوی صحیح شبکه بدون قطع برق
- افزایش کارایی و آپدیت سیستم ناوبری با استفاده از روش معادلات انتشار خطا و تخمین زاویه غیرفعال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.