بهبود الگوریتم بازیابی مسیر خراب در شبکه های مبتنی بر نرم افزار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ELCM02_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 490
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
چکیده
در حال حاضر، شبکه مبتنی بر نرم افزار به منظور توسعه در شبکه های حامل اطلاعات، تحت بررسی می باشد. از الزامات این شبکه ایجاد قابلیت اطمینان، بدون افزایش پیچیدگی و استفاده بیش از حد از منابع شبکه می باشد. استفاده از کنترلر به منظور بازیابی جریان های مختل، منجر به افزایش بار در کنترلر و کند شدن زمان بازیابی می شود. بدیهی است، هدایت جریان های مختل به مسیر جایگزین از پیش تنظیم شده، به صورت محلی، در مولفه ای که با شکست مواجه شده است، امکان بازیابی سریع از خرابی را فراهم می نماید. مسیرهای جایگزین از پیش تنظیم شده، زمان بازیابی را کاهش می دهند، با این حال، منجر به ذخیره درایه های جریان زیادی در هر سوییچ می شوند. جهت صرفه جویی در استفاده از درایه های جریان برای مسیرهای پشتیبان، از تجمیع جریان های مختل با برچسب گذاری VLAN و مکانیزم Fast Failover استفاده می شود که منجر به بهبود قابل توجه در استفاده از حافظه سوییچ تا 99 درصد خواهد شد. هنگامی که در وضعیت خرابی لینک در یک سوییچ، مسیر جایگزینی در جهت مقصد وجود نداشته باشد، بسته های جریان مربوطه، برچسب گذاری شده و به سوییچ قبلی بازگردانده می شوند. هدف این پژوهش، کاهش رفت و برگشت های اضافی مذکور، با حداقل سربار تحمیل شده بر کنترلر و عدم تغییر در سوییچ های OpenFlow می باشد. نتایج شبیه سازی، نشان می دهد که زمان تاخیر انتها به انتها، موجود در مسیرهای جایگزین مذکور، حدود 55 درصد کاهش پیدا می کند.کلیدواژه ها
شبکه مبتنی بر نرم افزار، بازیابی از خطا، Fast Failover، OpenFlowمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.