بنی اسراییل- اسراییل

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی
  • کد COI اختصاصی: OSPL01_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی ارباسی

کارشناس ارشد کامپیوتر، نرم افزار ،دانشگاه آزاد اسلامی ،کرما نشاه ،ایران

علی مرادیوسفی

کارشناس ارشد حوزوی وکارشناس ارشد حقوق ،حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه ، ایران

مجید چراغی

کارشناس ارشد علوم سیاسی ،دانشگاه رازی ،کرمانشاه ، ایران

افشین زنگنه

کارشناس ارشد علوم سیاسی ،دانشگاه رازی ،کرمانشاه ، ایران

چکیده

حضرت ابراهیم در قرن بیستم پیش از میلاد با گذر از فرات سرزمین رافدین که در عراق کنونی می باشد را ترک تا به اوامر پروردگار وارد سرزمین کنعان شود و سپس از آنجا نیز با همسرش سارا و کنیزش هاجر و پسر برادرش لوط وارد سرزمین مصر شده اند که خداوند در سن 87 سالگی اسماییل از هاجر و اسحاق در سن 100سالگی از سارا. بنی اسراییل با خروج آنها از مصر در قرن سیزده پیش از میلاد آغاز می شود این تصمیم به رهبری حضرت موسی (ع) و جانشینش یوشع بن نون گرفته شد . معنای لغوی یهود یعنی حمد و شکر ، یهودا نام فرزند چهارم حضرت یعقوب از همسرش لینه میباشد. معنای لغوی و اصطلاحی صهیون نام کوهی در نزدیکی اوشلیم اطلاق می شود و صهیونی لقب کسانی میباشد که قبل از تشکیل اسراییل از آن جانب داری می کردند و صهیونیسم مرام و مسلک حزب بین المللی یهود و مسلک گروهی که طرفدار سلطه یهودیان بر اقوام و ملل دیگر است.کمیته امور عمومی آمریکا و اسراییل (ایپک) و شورای اروپایی جوامع یهودی موسوم به ecjc، یک سازمان غیردولتی در اروپا است. به طوری که نوشته اند در قرآن کریم 420 آیه درباره حضرت موسی و 480 آیه درباره انبیای بنی اسراییل و برخورد و رفتار این قوم با پیامبران خود آمده است 157 و به قولی دیگر153 آیه اشاره مستقیم به یهود دارد همچنین نام حضرت موسی بیش از دیگر انبیای در 166 جای قرآن ذکر شده است که در 36 سوره قرآن به گوشه هایی از داستان های موسی به طور اجمالی یا تفصیل اشاره شده است.

کلیدواژه ها

خصایص بنی اسراییل، تاریخ بنی اسراییل، ابراهیم، موسی، سازمان یهودی اپیک ،ecjc

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.