بررسی اثر میانیابی بر عملکرد چندشبکه ای جبری

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها
  • کد COI اختصاصی: CFD12_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1184
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش بدیع سیچانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

محسن دوازده امامی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

محسن ثقفیان

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

روشهای چندشبکه ای، از جمله روش چندشبکه ای جبری، از کاراترین روشهای افزایش سرعت همگرایی در الگوریتم های حل عددی معادلات دیفرانسیل پاره ای هستند . در کار حاضر، اثر روش های مختلف میانیابی از قبیل میانیابی مستقیم، استاندارد و همچنین افزودن هموارساز جاکوبی، بر کارایی روش چندشبکه ای جبری در حل یک معادله دیفیوژن مورد بررسی قرار گرفته است . این روش ها همگی به همراه تکنیک درشت سازی استاندارد و بر اساس الگوریتم RS بکارگرفته شده اند. نتایج نشان می دهد که استفاده از میانیابی مستقیم به همراه یک مرحله هموارسازی جزیی باعث بهبود قابل توجه ضریب همگرایی می شود اما استفاده بیش از یک مرحله هموارسازی جزئی (و یا هموارسازی کامل) لزوماً باعث افزایش سرعت همگرایی نمی شود. در صورت وجود شرط مرزی نیومن میتوان برای کاهش ضریب همگرایی تا دو مرحله هموارسازی نیز استفاده کرد . میانیابی استاندارد بالقوه از دقت بالاتری نسبت به میانیابی مستقیم برخوردار است و در این روش اعمال مراحل هموارسازی بجز در مسائل پیچیده به سختی باعث بهبود همگرایی می شود. استفاده از شبکه غیر ایزوت روپیک اثر قابل توجهی بر زمان اجرا ندارد اما باعث افزایش حافظه مورد نیاز می شود . ضریب همگرایی در مسائل همراه با ناپیوستگی ضرایب و ناهمسانگردی شدید بیشتر است. بنابراین همگرایی در این حالت نسبت به حالت همگن کند می شود.

کلیدواژه ها

چند شبکهای جبری، عملگر میانیابی، هموارسازی جاکوبی جزیی، ضریب همگرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.