ردیابی با بازده بالای نقطه حداکثر توان سیستم فوتولتایک و استفاده از یک مبدل جدید

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران
  • کد COI اختصاصی: DMECONF03_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 603
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی مصلی نژاد

استادیار دانشگاه شهید بهشتی پردیس شهید عباسپور

اصغر پورحسن

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی پردیس شهید عباسپور

چکیده

انرژی موردنیاز انسانها توسط سوخت های فسیلی تامین می شود اما انرژی های تجدید پذیر به خاطر مزایایی که دارند برای تامین انرژی بهترند. صفحات فتوولتاییک بزرگترین منبع تولید انرژی های تجدید پذیر هستند. بزرگترین مشکل سیستم های خورشیدی راندمان نسبتا پایین و هزینه بالای آنهاست. در سیستم های خورشیدی از یک مبدل برای تبدیل ولتاژ به سطوح بالاتر یا پایین تر استفاده می شود. در این کار از یک ساختار جدید مبدل DC-DC جدید برای استفاده در سیستم های خورشیدی و یک الگوریتم بهینه سازی برای ردیابی نقطه حداکثر توان آن استفاده خواهد شد تا راندمان سیستم افزایش یابد. الگوریتمها انواع مختلفی دارند که در این کار الگوریتم شبکه عصبی آموزش دیده توسط رقابت استعماری در کنترل مبدل به کار گرفته شده است. نتایج نشان خواهند داد که مبدل و الگوریتم به کار گرفته شده باعث می شوند راندمان بالایی از سیستم خورشید گرفته شود.

کلیدواژه ها

ردیابی نقطه حداکثر توان سلول خورشیدی، الگوریتم شبکه عصبی، مبدل، سیستم فتوولتاییک، .mppt

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.