تحلیل رابطه مدیریت دانش و عملکرد سازمانی مدل تعالی سازمانی سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: CONFAM01_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 367
نویسندگان
دانشجو دکتری مدیریت راهبردی رویدادها و سازمانهای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکز، ایران
گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکز، ایران
گروه تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی،میانه، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حا ضر رابطه بین مدیریت دانش و عملکرد سازمانی با استفاده از مدل تعالی سازمانی در سیزدهمین المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان کشور دانشگاه فردوسی مشهد بود. امروزه سازمانها در یافتهاند که هیچ سرمایهای به اندازه دانش نمیتواند آنها را در دنیای رقابتی مطلوب قرار دهد. یکی از این ابزارهایی که میتواند سازمانها را در تامین این هدف یاری دهد مدیریت دانش است. سازمانهای ورزش میتوانند با تمرکز بر مزایای مدیریت دانش و تلاش برای پیاده سازی آن با استفاده از مدلهایی مانند مدل تعالی سازمانی، عملکرد خود را بهبود بخشند. پژوهش حاضر از نوع تحقیقات توصیفی – تحلیلی و از نظر شیوه گردآوری داده پیمایشی – میدانی ا ست. جامعه آماری پژوهش 101 نفر از عوامل اجرایی سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1395 است که به صورت تمام شمار میباشد. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه استاندارد تعدیل شده ای بود که براساس پرسشنامه های مدیریت کزاد و نیومن (1999) و پرسشنامه عملکرد سازمانی هرسی و گلد اسمیت (1995) تدوین شده و دارای 70 سوال بود که بر اساس مقیاس 5 ارزش لیکرت امتیازبندی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی در سطح معنی داری P< 0/05 انجام گرفت. یافته ها حاکی از آن بود که تمامی ابعاد مدیریت دانش بر عملکرد عوامل اجرایی سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور دانشگاه فردوسی مشهد رابطه مثبت و معنیداری دارند و بعد رهبری بیشترین رابطه را دارد. چنانچه مدیران در سازمان خود بر استقرار و به کارگیری مدیریت دانش اهتمام بورزند، عملکرد تحت مدیریتشان نیز بهبود خواهد داشت.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، عملکرد سازمانی، مدل تعالی، المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.