مقدمه ای بر رایانش خودمختار، مفاهیم و کاربردها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_301
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1823
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم السادات کاظمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، مرکزی، ایران

مصطفی قبائی آرانی

استاد راهنما دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، مرکزی، ایران

عبدالرضا رسولی کناری

استاد راهنما دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، مرکزی، ایران

چکیده

در این مقاله به توصیف یک سیستم خودمختار می پردازیم. سیستمی خود مختار به حساب می آید که تشخیص بدهد که در زمان و مکان های مختلف بدون دخالت هیچ موجود دیگری و به طور مستقل و تنها بتواند تصمیمات اساسی برای سیستم را بگیرد. یک سیستم خودمختار یا خود مدیریت دارای صفات مخصوص به خود است که از جمله این صفات می توان به خودپیکربندی، خودبهینه سازی، خود ترمیمی اشاره کرد. از تکنیک هایی که جهت خودمختاری یک سیستم به کار می رود تکنیک حلقه مپ می باشد که بر پایه چهار رکن اصلی نظارت، تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی و اجرا می باشد که این چهار مرحله تحت یک دانش مشترک با یکدیگر در ارتباط می باشند. در ادامه این مقاله به توصیف خودمختاری حلقه مپ- کا MAPE-K 1 می پردازیم و توضیح می دهیم که تمامی فعالیت های داخل این حلقه همگی به صورت خودمختار و بدون دخالت هیچ موجود دیگری در سیستم انجام می گیرد.

کلیدواژه ها

سیستم های خودمختار2، حلقه MAPE-K

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.