طراحی پایدار ساز سیستم قدرت فازی مبتنی بر ضرایب مقیاس بندی ورودی و خروجی بهینه با استفاده از الگوریتم خفاش

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_211
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 524
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلمان یوسفی

گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

میلاد دادجو

گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

آرمان قاسمی نیا

گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

چکیده

در این مقاله، یک تثبیت کننده سیستم قدرت (FPSS) مبتنی بر منطق فازی به وسیله تنظیم ضرایب مقیاسبندی ورودی و خروجی آن طراحی شده است. دو سیگنال ورودی به FPSS تغییر سرعت و تغییر در توان در نظر گرفته شده است و سیگنال خروجی سیگنال ولتاژ اصلاحی در نظر گرفته شده است. ضرایب نرمال این سیگنالها مسیله بهینه سازی با به حداقل رساندن انتگرال مربعات خطا در سیستم هایقدرت یک ماشین و چند ماشینه در نظر گرفته شده اند. این ضرایب بطور بهینه با الگوریتم خفاش (BA) تعیین شدهاند و به عنوان ضرایب مقیاسبندی FPSS در نظر گرفته شدهاند. عملکرد سیستم قدرت با چنین طراحی FPSS مبتنی بر (BA-FPSS) BA با پاسخ FPSSهایی مقایسه شده است که با الگوریتم جستجوی هارمونی (HSA-FPSS) و بهینه سازی اجتماع ذرات (PSO-FPSS) طراحی شدهاند. سیستم در نظر گرفته شده برای ارزیابی عملکرد .BA-FPSS، سیستم های قدرت تک ماشین با شین بینهایت ، و 10 ماشیه -39باس IEEE هستند. مقایسه از لحاظ انتگرال خطای مطلق وزن داده شده زمانی (ITAE)، انتگرال قدر مطلق خطا (IAE) و انتگرال مربعات خطا (ISE) پاسخ سرعت برای سیستم های با FPSS، HSA-FPSS و BA-FPSS انجام شده است. عملکرد برتر سیستم هایبا BA-FPSS با توجه هشت شرایط نیروگاه هر یک از سیستم هاکه نشان دهنده طیف گسترده ای از شرایط عملیاتی است، اثبات شده است.

کلیدواژه ها

الگوریتم خفاش ( (BA ، کنترل منطقی فازی (FLC) ، تثبیت سیستم قدرت بر پایه منطق فازی((FPSS ، الگوریتم جستجوی هارمونی((HSA ، مقیاس گذاری فاکتور ورودی و خروجی ، بهینه سازی اجتماع ذرات((PSO ، تثبیت سیستم قدرت((PSS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.