کنترل ریزشبکه ترکیبی با استفاده از مبدل های ترکیبی الکترونیک قدرت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
- کد COI اختصاصی: COMCONF05_210
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 917
نویسندگان
گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
گروه برق قدرت، دانشکده فنی مهندسی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
چکیده
افزایش نیاز برای تولید توان الکتریکی، تجدید ساختار برق و محدودیتهای ساخت خطوط انتقال جدید برای فاصلههای دور موجب افزایش رغبت به تولید پراکنده شده است. از طرفی در قرن اخیر با توجه به قابلیت اطمینان بالای مورد نیاز و با توجه به حضور منابع تولید پراکنده در خطوط توزیع مفهومی جدید به نام ریزشبکه مطرح شده است. ریزشبکه های ترکیبی از منابع و بارهای AC و DC تشکیل شدهاند. مساله مهم ریزشبکه های طراحی آنها به صورت DC یا AC است. در حالی که در سمت مصرف بارهای موجود به دو صورت AC و DC وجود دارند و تبدیلات چند باره منابع از AC به DC و برعکس به دلیل استفاده از مبدلهای الکترونیک قدرت هزینه بر بوده و به دلیل سوییچینگ این مبدلها در سمت بار اختلالات هارمونیکی ایجاد میشود. در این مقاله، برای غلبه بر این مشکل ساختار یک ریزشبکه ترکیبی که از طریق مبدلهای الکترونیک قدرت چندگانه به شبکه اتصال یافته ارایه شده است. بخش اصلی این مقاله مربوط به ایجاد ساختار جدید ترکیبی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه از طریق مبدلهای ترکیبی است. کنترل ولتاژ بین ریزشبکه و شبکه یک مدل جدید از سیستم را برای ریزشبکه ترکیبی ارایه میدهد. طرحهای پیشنهادی با شبیه سازی در نرم افزار متلب مورد بررسی قرار گرفته و نتایج ارایه شده است.کلیدواژه ها
ریزشبکه ترکیبی، مبدل ترکیبی منبع ولتاژ، تولید پراکنده، انرژی تجدیدپذیرمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.