ارتقای عمر شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از رویکرد فازی و الگوریتم آ- ستاره
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
- کد COI اختصاصی: COMCONF05_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 513
نویسندگان
گروه کامپیوتر،دانشکده مهندسی ، دانشگاه آزاد نیشابور
استادیار گروه کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه بین المللی امام رضا، مشهد، ایران
چکیده
این مقاله روش مسیریابی جدیدی را ارایه می کند که عمر شبکه را با ترکیبی از رویکرد فازی و الگوریتم آ- ستاره افزایش می دهد.الگوریتم پیشنهادی مسیری بهینه از مبدا به مقصد با توجه به حداکثر انرژی باقیمانده باتری ، حداقل تعداد جهش ها و حداقل بارهای ترافیکی تعیین می نماید. با توجه به محدودیت هایی که الگوریتم های آگاه از وضعیت شبکه جهت رفع مشکل نگهداری اطلاعات کل شبکه در حافظه هر گره از یک راهکار جدید خوشه بندی استفاده شده است.در این روش خوشه بندی ، ما مسیر هایی که تراکم بیشتری از گره ها دارند را شناسایی کرده و به عنوان مسیر اصلی در نظر میگیریم و اصطلاحا آنرا ستون فقرات شبکه می نامیم، و سرخوشه ها را بر اساس نزدیکی به ستون فقرات انتخاب می کنیم . برای مقایسه از الگوریتم LPA بدون خوشه بندی و ) Patil یک روش خوشه بندی بر اساس معیار توزیع وزن که شامل پارامترهایی ماننده درجه گره ، فاصله با توجه به همسایگان گره ، سرعت گره و زمان صرف شده) و Mounir (ترکیب جدیدی از خوشه بندی با استفاده از پروتکل های LEACH و ( MTE استفاده شده است . نتایج شبیه سازی نشان می دهد که عمر مفید شبکه ایجاد شده با روش پیشنهادی می تواند با گسترش شبکه و افزایش تعداد گره ها افزایش یابد .کلیدواژه ها
شبکه حسگر بی سیم ، مسیر یابی ، خوشه بندی ، الگوریتم فازی ، LPA*مقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.