مزیت رقابیتی نوآوری، حلقه اتصال کارآفرینی و مدیریت استراتژیک
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی،TRIZ ومهندسی ومدیریت نوآوری ایران
- کد COI اختصاصی: ICIC02_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1796
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی (MBA)
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
چکیده
در محیط رقابتی سریع امروز، شرکتها نیاز دارند تا به طور فزاینده زیرک، چابک و سازگار باشند. در حالیکه اغلب قادرند تا ایجاد کنند سطح خاصی از عملکرد را بر پایه تکنولوژی های موجود، شرکتها اغلب بدنبال این هستند تا در سطح ثابتی از تکنولوژی جدید قرار گیرند قرن بیست و یکم با سازمانهایی پیچیده، پویا و متحول همراه خواهد بود. قرن آینده سازمانهایی را به دنیا معرفی خواهد کرد که جهت عرض اندام و حفظ بقا به رقابت جهانی می پردازند. سازمانهایی که تلاش خواهند کرد تا کالاها و خدمات، با حداکثر سرعت به مشتریان عرضه شود. سازمانهایی کارآفرین که به انگیزش نیروی انسانی توجه زیادی مبذول داشته و ضمن استفاده بیشتر از تکنولوژی ارتباطات، از طرحهای سازمانی پویا و اقتضایی بهره خواهند گرفت. جهان آینده سازمانهایی را شاهد خواهد بود که بسیاری از مشاغل را مجدداً طراحی می کنند. در مقاله حاضر، با هدف معرفی کارآفرینی استراتژی و نقش و اهمیت آن در بهره برداری و کشف فرصتها، ضمن مروری استنادی اما مختصر بر ادبیات موضوعی مربوط به مزیت رقابتی نوآوری، کارآفرینی ، مدیریت استراتژیک، و موضوعات مرتبط با آنها، به نوآوری در کارآفرینی استراتژیک و آنگاه به ارائه الگویی بمنظور شناسایی فصل مشترک بین استراتژی و کارآفرینی اقدام شده است. در پایان مقاله، موارد مذکور جمع بندی شده، بحث و نتیجه گیری، کاربردهای مدیریتی، و پیشنهادات مرتبط با آن جهت پیگیری تحقیقات مشابه در آینده ارائه شده است.کلیدواژه ها
نوآوری، کارآفرینی، مدیریت استراتژیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.