استفاده از اتوماتون یادگیر با عمل پیوسته برای آموزش سراسری مدل پنهان مارکف

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
  • کد COI اختصاصی: ICIKT01_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1324
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جهانشاه کبودیان

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند صوتی- گفتاری

محمدرضا میبدی

آزمایشات محاسبات نرم.

محمدمهدی همایون پور

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند صوتی- گفتاری

چکیده

یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند در پردازش فرآیندهای اتفاقی و دنباله های تصادفی مدل پنهان مارکف HMMیا میباشد. مشهورترین روش آموزش مدل پنهان مارکف روش بام – ولش BW است که یک روش آموزش (جستجوی) محلی بوده و در دام بهینه های محلی گرفتار می آید. در این تحقیق از روشهای جستجوی سراسری مبتنی بر سرد کردن فلزات (SA) و برای اولین بار از روش مبتنی بر اتوماتون یادگیر تقویتی با مقدار عمل پیوسته (CARLA) برای آموزش مدل پنهان مارکف استفاده کرده ایم. آزمایشها نشان می دهند که روش CARLA نسبت به SA بهتر عمل می کند. این برتری بدان دلیل است که روش SAیک روش بدون حافظه است، در حالیکه روش CARLA یک روش حافظه دار بوده و نیز نسبت به SA دارای رزولوشن بیشتری برای تعیین دقیق پارامترها می باشد.

کلیدواژه ها

مدل پنهان مارکف، سرد کردن فلزات، اتوماتون یادگیر تقویتی با مقدار عمل پیوسته، جستجوی سراسری ، بهینه سازی سراسری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.