موانع و چالشهای دانشگاه مجازی در شهر الکترونیکی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
- کد COI اختصاصی: ICEC02_180
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1632
نویسندگان
دانشکده کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران تهران
چکیده
ایجاد و توسعه شهر الکترونیکی امروزه شامل عوامل و شاخصهای متعددی می باشد یکی از این شاخص ها آموزش الکترونیکی می باشد. آموزش الکترونیکی یک روش کارا برای ارائه طیف گسترده از مباحث آموزشی به شهروندان است. اگر خواهان توسعه شهر الکترونیکی باشیم، آنگاه قطعاً قبول خواهیم داشت یکی از مهمترین مولفه های دیجیتالی شدن زندگی شهروند امروزی آموزش الکترونیکی خواهد بود. در حال حاضر رایج ترین و مهمترین نوع از این پدیده جدید دانشگاه مجازی است مزایای بیشمار این پدیده نو در صنعت آموزش بر هیچ کس پوشیده نیست، لیکن راه اندازه و به کارگیری آن با مسائلی مواجه است که در برخی کشورها به خصوص کشور ما این مسائل بیشتر به چشم می خورد که برخی سخت افزاری، برخی نرم افزاری و برخی فرهنگی و نیز برخی به نیروی انسانی و روش مدیریت آموزش مربوط می شود. از این رو است که با توجه ضرورت وجود این چنین سیستم هایی برای تحقق شهر الکترونیک در این مقاله سعی شده به این مشکلات و چالشها پرداخته شود و فرض بر این است که خواننده با آموزش الکترونیکی و ویژگیهای آن آشنایی کامل دارد. این مقاله با بررسی یک مطالعه موردی اولین دانشگاه مجازی رسمی ایران مشکلات و مسائل دانشجویان طی یک تحقیق پیمایشی مورد استخراج قرار گرفته و داده های گرد آوری شده با استفاده از آزمونهای آماری مورد تست و بررسی قرار گرفته است نتایج به دست آمده نشان میدهد علی رغم وجود مشکلات و مسائل فنی در زمینه زیرساختها، مسائل فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی از جمله چالشهای پیش روی این دانشگاهها در ایران هستند.کلیدواژه ها
آموزش مجازی، دانشگاه مجازی، شهر الکترونیکی، دانشگاه الکترونیکی علم و صنعت، چالشهای آموزش الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.