بررسی میزان تقبل مدیریت دانش در شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
  • کد COI اختصاصی: IECEUS05_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 375
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی رشیدی

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء

چکیده

قرن حاضر و عصری که در آن زندگی می کنیم عصر تحولات فزاینده است که با عناوینی همچون عصر دانش و عصر تکنولوژی و بالاخره عصر خلاقیت و نوآوری رقم خورده. از آنجایی که استفاده از مدیریت دانش در سازمان ها سبب کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت، بهره وری و سودمندی سازمان می شود پژوهشگران و متخصصان تلاش می کنند دریابند، چگونه منابع دانش به صورت موثری گردآوری و مدیریت شود تا بتوان از نتایج آن بهره مند و به عنوان مزیتی رقابتی از آن استفاده کرد. چرا که اگر پیش نیازهای ضروری پیاده سازی چنین سیستمی در سازمان وجود نداشته باشد استفاده از چنین فرایندی به جای اینکه سودآوری به همراه داشته باشد، چیزی جز پرداخت هزینه های اضافی برای سازمان به ارمغان نخواهد آورد. بنابراین یک گام اصلی و اساسی قبل از پیاده سازی سیستم مدیریت دانش و برای اینکه پیاده سازی چنین سیستمی موفقیت به دنبال داشته باشد، مطالعه و سنجش میزان آمادگی سازمان برای پذیرش چنین سیستمی است. در این تحقیق میزان استعداد تقبل مدیریت دانش شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء در حوزه های تکنولوژی، حمایت مدیران ارشد، فرهنگ سازمانی، منابع انسانی و ساختار سازمانی سنجیده شده است. نتیجه تجزیه و تحلیل داده های پژوهش نشان می دهد که شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء استعداد لازم در سه زمینه تکنولوژی، حمایت مدیران ارشد و ساختار سازمانی را دارا بوده ولی در زمینه های منابع انسانی و فرهنگ سازمانی استعداد لازم برای پیاده سازی سیستم مدیریت دانش را نداشته فلذا با توجه به اهمیت این دو بخش شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء در حال حاضر استعداد لازم برای پیاده سازی سیستم مدیریت دانش را ندارد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، تکنولوژی، ساختار سازمان، فرهنگ سازمان، کارکنان شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.