بررسی شبکه های پهن باند بی سیم و زیرساخت مورد نیاز یک شهر الکترونیکی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
- کد COI اختصاصی: ICEC02_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4205
نویسندگان
پژوهشگاه مخابرات و الکترونیک نصر
پژوهشگاه مخابرات و الکترونیک نصر
چکیده
امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی بی سیم پهن باند، دسترسی با پهنای باند وسیع به اینترنت برای کاربران امکان پذیر می باشد. افزایش نرخ تبادل اطلاعات نیاز به پهنای باند بیشتر داشته و همچنین قابلیت متحرک بودن کاربران تکنولوژی بی سیم خاص خود را نیاز دارد. به منظور طراحی زیرساخت یک شهر الکترونیکی بررسی مزایا و معایب روشهای دسترسی به ارتباطات پهن باند بیسیم و توپولوژی و ساختار بهینه برای آن با توجه به وسعت و شرایط محیط شهری لازم و ضروری می باشد. در این مقاله به بررسی شبکه های بی سیم و روشهای مختلف آن و نمونه های موجود در این زمینه که شهر الکترونیکی سئول در کره جنوبی که دارای شبکه WiBro است پرداخته شده و به طور خاص شبکه های بی سیم پهن باند WiMAX جهت استفاده در طراحی زیر ساخت شهر الکترونیک مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین اجزای مورد نیاز و توپولوژی مناسب و مزایا و معایب آن در طراحی یک شبکه بررسی شده و زیرساخت مرکبی شامل دسترسی پهن باند بی سیم (WiMAX,Wi-Fi) و دسترسی پهن باند با سیم (ADSL) برای تحقق یک شهر الکترونیک پیشنهاد می شود.کلیدواژه ها
شهرالکترونیک ، .GPRS :4G :3G :IEEE 802.20 :IEEE 802.16 :IEEE 802.11 :Wi-Fi :WiMAX :WiBroمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.