تجارت الکترونیک: طراحی الگوی ارزیابی آمادگی الکترونیکی استان سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: ICEC02_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1430
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا کیخا

دانشجوی کارشنای ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تحصیلی تکمیلی صن

محمود اوکاتی صادق

استادیار گروه برق و الکترونیک، رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چ

کمال علیپور

رییس برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان

علی اکبر نیک نفس

استادیار گروه کامپیوتر، رئیس بخش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر

چکیده

تجارت الکترونیک در بسیاری از بخشها از جمله بخشهای سنتی، شرایط جدید بازرگانی ایجاد کرده، اکنون نیز انتظار می رود که طی چندسال آینده اینترنت تحولات عمیقی در ساختار، مدیریت و مفهوم خدمات تجاری بوجود آورد. هرچند هنوز تجارت الکترونیکی در دوران طفولیت خود قرار دارد، اما آثار آن در شیوه ای که برخی بنگاهها برای انجام وظایف اصلی خود همچون شناسایی مشتری، معرفی کالا و خدمات و حتی دریافت و پرداخت وجه مورد استافده قرار داده اند. هم اکنون بخوبی آشکار شده است شرط ورود به گستره تجارت الکترونیک آماده بودن جامعه برای پذیرش این شیوه نوین می باشد بنابراین راه اندازی شیوه های نوین نیاز به بررسی و سنجش میزان آمادگی جامعه جهت دستیابی به تکنولوژی مورد نظر داشته بطوریکه جهت دستیابی به این نتیجه باید شیوه های استانداری به کار گرفت تا بتوان شرایط را بطور مداوم بررسی نمود در این مقاله مدلی مفهومی جهت بررسی میزان آمادگی الکترونیکی جامعه جهت اجرایی شدن شیوه نوین تجارت به صورت الکترونیکی ارایه گردیده است.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، اینترنت، آمادگی الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.