بررسی تاثیر به کارگیری کارپوشه الکترونیکی بر راهبردهای فرا شناختی یادگیری خودتنظیمی دختران پایه دوم تجربی، دبیرستان سماء دوره دوم
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی زنان،بازآفرینی شهری و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: WOMENURSD01_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 597
نویسندگان
گروه تکنولوژی آموزشی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.دانشجوی کارشناسی ارشد، تکنولوژی آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.
گروه تکنولوژی آموزشی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
چکیده
پژوهش حاضر باهدف بررسی تاثیر به کارگیری کارپوشه الکترونیکی بر راهبردهای فرا شناختی یادگیری خودتنظیمی دانش آموزان انجام شد. روش پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل بوده، جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه دانش آمورزان دبیرستان سماء مقطع دوره دوم تشکیل دادهاند که در سال تحصیلی 94-95 مشغول به تحصیل بودند. نمونه پژوهش هم شامل دو کلاس از مقطع دوم تجربی بود که به صورت در دسترس انتخاب گردیدهاند. تعداد دانش آموزان هر کلاس 18 نفر و تعداد کل نمونه 36 نفر بودند که بهصورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شده اند. همچنین برای اندازه گیری راهبرد های فرا شناختی یادگیری خودتنظیمی آزمودنیها از پرسشنامه راهبردهای یادگیری خودتنظیمی پینتریچ و دیگروت (1990) استفاده شده است. درابتدای ترم از هردو گروه در شرایطی یکسان پیش آزمونی به عمل آمد و سپس گروه آزمایش به مدت یک ترم در معرض متغیر مستقل قرار گرفت و درنهایت در پایان ترم جهت بررسی تغییرات حاصله پس آزمون بر روی هر دو گروه اجرا گردید. برای تحلیل دادههای به دست آمده از روش تحلیل کوواریانس استفاده گردید. یافتهها نشان داد که راهبرد های فرا شناختی یادگیری خودتنظیمی دانش آموزان گروه آزمایش در مقایسه با گروه کنترل به طور معناداری افزایش یافته است. بنابراین میتوان نتیجه گیری کرد که کارپوشه الکترونیکی یکی از ابزارهای یاددهی، یادگیری و سنجش است که در آن یادگیرندگان به فعالیت بیشتر ترغیب شده و درنهایت به موفقیتهای بیشتری در یادگیری و مهارتهای مربوط به آن نایل میشوند.کلیدواژه ها
سنجش؛ کارپوشه الکترونیکی، راهبردهای فرا شناختی، یادگیری خودتنظیمیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.