بررسی رابطه بین کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک باسودآوری درشعب بانک ملی شهربندرعباس

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه
  • کد COI اختصاصی: MEUCONF02_345
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدی بادره

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحدبین الملل قشم هرمزگان ایران

مهدی باقری

دانشیارگروه آموزشی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحدبندرعباس هرمزگان ایران

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک با سودآوری در شعب بانک ملی شهر بندرعباس می باشد. تحقیق از نظر ماهیت و روش توصیفی و از نوع همبستگی است و از نظر هدف جزء تحقیقات کاربردی است. جامعه آماری تحقیق 306 نفر کارکنان شاغل در شعب بانک ملی شهر بندرعباس است که تعداد 171 نفر از آن ها به عنوان نمونه با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده جهت جمع آوری داده ها، یک پرسشنامه محقق ساخته است، که روایی آن تایید شده است و پایایی آن نیز از طریق ضریب آلفای کرونباخ برابر 726/0 می باشد و برای متغیر سودآوری از صورت های مالی حسابرسی شده بانک جهت جمع آوری داده ها استفاده شده است. داده های جمع آوری شده به دو شیوه توصیفی و استنباطی (اسپیرمن و تاوی-بی کندال، همچنین برای بررسی نرمال بودن متغیرها از آزمون کولموگوروف- اسمیرنوف یک نمونه ای استفاده شده است) تجزیه و تحلیل شدند. نتایج پژوهشی حاکی از این است که فرضیه اصلی مورد تایید قرار گرفت. یعنی بین کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک با سودآوری رابطه مستقیم (مثبت) وجود دارد. اما در مورد مولفه های آن تنها بین (سهولت دسترسی و ارایه خدمات به مشتریان خاص) با سودآوری رابطه مستقیم (مثبت) وجود دارد. در پایان باتوجه نتایج پژوهش پیشنهاداتی برای تحقیقات بیشتر در این زمینه ارایه گردیده است.

کلیدواژه ها

کیفیت خدمات بانکداری الکترونیک, سودآوری، بازده دارایی، بازده سرمایه ، شعب بانک ملی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.