نقش و جایگاه شرکت های دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی کشور
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش ملی شرکتهای دانش بنیان فرصت ها و چالش ها و نقش آن در توسعه کشور
- کد COI اختصاصی: KOOCDI01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 715
نویسندگان
دکتری زمینشناسی، دانشگاه پیام نور لرستان، مرکز خرم آباد
کارشناسی ارشد اقتصاد نظری
دکتری حقوق خصوصی، دانشگاه پیام نور لرستان، مرکز خرم آباد
چکیده
در حال حاضر اقتصاد دانش بنیان بعنوان یک معیار رقابتی در بین جوامع مختلف در بحث رشد اقتصادی مطرح می باشد، چرا که پیشرفت و توسعه هر کشور در نخستین گام با پیشرفت های اقتصادی آن کشور سنجیده می شود. در این میان شرکت های دانش بنیان با تحولات علمی و پژوهشی، تغییرات ا سا سی و ا صولی در عر صه ر شد و تولید اقتصادی ایجاد می نمایند. بنابراین شرکتهای دانش بنیان میتوانند از مولفهای اساسی برای تحقق اقتصاد مقاومتی باشند. پس روشن شدن خصوصیات اقتصاد دانشبنیان، منزلت و عملکرد شرکتهای دانش بنیان، به عنوان بنگاههای سیستم اقتصادی کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارای اهمیت ویژه ای می باشند.اما یکی از معضلات اصلی و اساسی در اقتصاد کشور ما وهمچنین بعضا شرکت های دانش بنیان و تولیدات داخلی، عدم اتکای آنها به علم و تکنولوژی روز و اصولا الگوبرداری از علوم و دانش قدیمی و یا کشورهای غربی است و در مراحل بعدی عدم حمایت و سرمایه گذاری برای تو سعه و افزایش تولیدات دانشبنیان و مشکلات بازاریابی منا سب است. بنابراین باید در زمینه حل این معضلات گامها و اقدامات ا سا سی صورت گیرد تا بتوان از طریق شرکت های دانشبنیان و مدیریت مصرف صحیح و همچنین ایجاد بازار رقابت بین کالاهای داخلی و کالاهای وارداتی در راستای اقتصاد مقاومتی به نتیجه مطلوب و مدنظر برسیم.کلیدواژه ها
اقتصاد دانش بنیان، شرکت های دانش بنیان، اقتصاد مقاومتیمقالات مرتبط جدید
- نقش امام علی علیه السلام درتمدن اسلام قبل از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
- شیوه های تربیتی آسیب زا در خانواده از دیدگاه نهج البلاغه
- سرمایه های روانشناختی از دیدگاه اسلام
- بررسی تاثیر صفات شخصیتی پنجگانه (Big ۵) بر اعتیاد به کار با آزمون نقش میانجی هوش هیجانی کارکنان (مطالعه موردی؛ اداره کل امور اقتصادی و دارایی)
- استراتژیهای رسانه ای و نقش مدیران رسانه در مدیریت بحران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.