نقش فارغ التحصیلان دختردانشگاه پیام نور در کارآفرینی مطالعه موردی : دانشگاه پیام نورمرکز تربت حیدریه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش ملی شرکتهای دانش بنیان فرصت ها و چالش ها و نقش آن در توسعه کشور
- کد COI اختصاصی: KOOCDI01_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 532
نویسندگان
مسیول فارغ التحصلان دانشگاه پیام نور تربت حیدریه
مدیر پژوهش و کارآفرینی دانشگاه پیام نور تربت حیدریه
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
چکیده
با توجه به پیچیدگی و رقابت رو به رشد موجود در دنیای امروز که البته با تحولات سریع محیط بین الملل و گذر ازجامعه اطلاعاتی و نیز تفییر اقتصادملی به اقتصاد جهانی همراه است از کارآفرینی به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی یاد می شود زیرا می تواند باعث رشد و توسعه اقتصادی کشورها افزایش بهره وری ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی شود. کار آفرینی زنان وآموزش صحیح آن یکی از راههایی است که باید به عنوان اقدامی مفید جهت اشتغال زایی و توسعه اقتصادی و تولید ملی جامعه مورد توجه قرار گیرد. زنان حدود نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند. امروزه کارآفرینی زنان موضوع چالش برانگیزو ژر التهاب کشورهاست و نقش بسیار مهمی در اقتدار و توسعه و تولید ملی ایفا می نماید. از طرفی توسعه کارآفرینی تاثیر مثبت و مسقیم دربسیاری از فعالیت های کشور دارد. این مقاله به بیان تجربیات به دست آمده در نمونه ای از ارایه آموزش در سطح دانشگاه در راستای کارآفرینی در سال 1395 در ایران می پردازد. جامعه آماری مربوطه متشکل از 350 نفر داوطلب در حوزه اجرایی کارآفرینی دانشگاه پیام نور واحد تربت حیدریه می باشد که حکایت از موفقیت 80 درصدی دانش آموختگان این طرح دارد.کلیدواژه ها
فرآیند کارآفرینی ،کارآفرین ،زنان ، دانشگاه پیام نورمقالات مرتبط جدید
- نقش امام علی علیه السلام درتمدن اسلام قبل از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
- شیوه های تربیتی آسیب زا در خانواده از دیدگاه نهج البلاغه
- سرمایه های روانشناختی از دیدگاه اسلام
- بررسی تاثیر صفات شخصیتی پنجگانه (Big ۵) بر اعتیاد به کار با آزمون نقش میانجی هوش هیجانی کارکنان (مطالعه موردی؛ اداره کل امور اقتصادی و دارایی)
- استراتژیهای رسانه ای و نقش مدیران رسانه در مدیریت بحران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.