ارزیابی الزامات و پیش نیازهای راه اندازی تجارت الکترونیک در صنعت تاسیسات

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO04_390
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1039
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عزت اله اصغری زاده

عضو هیات علمی دانشگاه تهران

پوریا مصلح

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت پردیس البرز دانشگاه تهران، تهران، ایران

ساناز پیکانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت پردیس البرز دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

یک سازمان مقدار قابل توجهی از منابع خود را به کانال های آنلاین اختصاص می دهد. درک تاثیرات این هزینه بر رفتار مشتری از اهمیت حیاتی برخوردار است. کسب و کار الکترونیکی بعنوان یکی از زیرمجموعه های فناوری اطلاعات و ارتباطات، رشد قابل توجهی را در دهه ی گذشته تجربه نموده است. به طوریکه رویکرد بیشتر موسسات تجاری در پذیرش و بکارگیری کسب و کار الکترونیکی در جهت ورود و کسب سهم بیشتری از بازارها و جذب مشتریان جدید ، موثر و کارا بوده است.تحولات اخیر در فناوری اطلاعات پیامدهای اقتصادی مهمی را به دنبال داشته است. تجارت الکترونیکی یکی از پیامدهای عینی فناوری اطلاعات است که از ویژگی های جهانی نمودن تجارت، برداشتن محدودیت های زمانی و مکانی، کاهش قیمت منابع جهت خرید، افزایش درصد فروش، دسترسی آسان به اطلاعات، کاهش چشمگیر هزینه های معاملاتی و کاهش زمانی معاملات برخورداراست . ضرورت تکامل تکنولوژی اطلاعات و خصوصا شبکه جهانی اینترنت فرصتی برای بهبود ارتباط با مشتریان نسبت به امکانات قبلی در دنیای رقابتی امروز به وجود آورده است. هدف نهایی، تبدیل این ارتباطات و تعاملات به سود آوری بیشتر از طریق افزایش خریدهای تکراری و کاهش هزینه های کسب مشتری می باشد. در این راستا این پژوهش به بررسی و ارزیابی الزامات و پیش نیازهای راه اندازی تجارت الکترونیک در صنعت تاسیسات پرداخته تا این الزامات را اولویت بندی نموده و به ارایه راهکارهایی در راستای توسعه ی این امر در صنعت تاسیسات بپردازد

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، راهبرد، دیمتل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.