دانشجو دکتری حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه مازندران بابلسر
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO04_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 943
نویسندگان
کارشناس ارشد فیزیک، مدرس دانشگاه پیام نور ایلام، ایران
کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی، منظقه ۳ آموزش و پرورش کرج، البرز، ایران
کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی، منطقه ۱۵ آموزش و پرورش تهران، ایران
چکیده
در یادگیری مادام العمر به جای تمرکز بر روی یادگیری یکنواخت در یک برهه از زندگی و استفاده از آن در بقیه عمر، ناگزیر از پراکندهسازی تمامی حواس و امکانات یادگیری در سرتاسر عمر است تا فرد بتواند متناسب با تغییرات روزمره زندگی و همراه با آن امکانات معیشتی خود را در این تطابق یابی جدید به بهترین وجه میسر سازد. یادگیری مادام العمر ارتباط تنگاتنگ و همبسته ای با دو مفهوم آموزش غیررسمی و یادگیری شخصی دارد رواج مفهوم یادگیری مادام العمر افزایش بسیار سریع تغییراتی است که در دامنه طول عمر افراد کنونی جوامع، نسبت به گذشته روی می دهد. انفجار دانش و ناپایدار شدن اطلاعات از نتایج این تغییرات است. در این مقاله به بیان مباحثی همچون یادگیری مادام العمر و اهمیت آن در آموزش، نقش آموزش عالی در یادگیری مادام العمر، قابلیت های یادگیری مادام العمر در آموزش، شایستگی های مورد نیاز یادگیری مادام العمر در فراگیران و آموزش پذیران، ویژگی های یادگیری مادام العمر فراگیران، نقش دانشگاه در یادگیری مادام العمر فراگیران، مقایسه یادگیری مادام العمر و یادگیری سنتی در فراگیران پرداخته شده است. روش پژوهش توصیفی و تحلیلی که از پایان نامه ها، مقالات، فصل نامه ها و سایت های مربوط به موضوع نوشته شده است. میتوان نتیجه گرفت که سرمایه گذاری در آموزش و تربیت نسل کنونی و آینده یک ضرورت اساسی به منظور رشد و توسعه ی جوامع انسانی در تمام ابعاد اقتصادی، علمی، اجتماعی و فرهنگی است.کلیدواژه ها
آموزش عالی، فراگیر، یادگیری، یادگیری مادام العمرمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.