کمینه سازی هزینه خرید برق از بازار برق با اعمال یک الگوریتم کاربردی به پیش بینی نیاز مصرف

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
  • کد COI اختصاصی: EPDC11_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2127
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی علومی بایگی

دفتر بازار برق شرکت برق منطقه ای خراسان با حمآیت واحد تحقیقات شرکت توزی

مصطفی رجبی مشهدی

دفتر بازار برق شرکت برق منطقه ای خراسان با حمآیت واحد تحقیقات شرکت توزی

حمید موسوی

دفتر بازار برق شرکت برق منطقه ای خراسان با حمآیت واحد تحقیقات شرکت توزی

غلامرضا غلامی زه آب

دفتر بازار برق شرکت برق منطقه ای خراسان با حمآیت واحد تحقیقات شرکت توزی

چکیده

یکی از وظایف آتی شرکتهای توزیع پس از راه اندازی بازار خرده فروشی خرید انرژی الکتریکی مورد نیاز محدوده خود از بازار عمده فروشی یا برق منطقه ای است . انرژی الکتریکی مورد نیاز هر شرکت بایداز بازار برق خریداری شود و خریدار بابت خرید برق باید هزینه های مربوطه که عبارتند از قدرت درخواستی، انرژی مصرف و جریمه آزمون ناموفق مصرف را پرداخت نماید. پروسه خرید بدین صورت است که خریداران برق مورد نیاز خود را روز قبل از مصرف پیش بینی نموده و برای بازار برق ارسال می نمایند. روشهای بسیاری برای پیش بینی نیاز مصرف وجود دارد. پیش بینی نادرست نیاز مصرف باعث افزایش هزینه خرید انرژی الکتریکی می گردد. در این مقاله یک الگوریتم ابتکاری و کاربردی ارائه شده است که با اعمال آن به برنامه پیش بینی نیاز مصرف منجر به کاهش جریمه آزمون ناموفق مصرف و هزینه های قدرت درخواستی خواهد شد. الگوریتم ارائه شده بازه مجاز و بهینه خطا را شناسایی نموده و با توجه به این بازه پیش بینی اولیه را بگونه ای تصحیح می نماید که احتمال افزایش متوسط قدر مطلق خطا ازحد مجاز کاهش یابد. در این مقاله الگوریتم پیشنهادی به شبکه برق خراسان به عنوان یک شرکت خریدار اعمال شده و نتایج بدست آمده نشان می دهد که استفاده از این الگوریتم هزینه متوسط خرید برق را کمینه خواهد نمود.

کلیدواژه ها

پیش بینی نیاز مصرف، جریمه آزمون ناموفق مصرف، بازه بهینه پیش بینی نیاز مصرف، قدرت درخواستی، انرژی مصرفی، هزینه خرید برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.