آنالیز تخریب پیشرونده در قابهای خمشی فولادی با بررسی حساسیت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT03_492
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 597
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
چکیده
خرابی پیشرونده به گسترش یک آسیب موضعی اولیه در درون سازه اطلاق میشود. به دنبال آسیب موضعی در اثر حذف یک یا چند عضو باربر، خرابی به صورت زنجیرهای در سازه گسترش مییابد و باعث خرابی بخشی از سازه یا کل سازه میگردد. در بحث خرابی پیشرونده تعیین المانی که بیشترین پتانسیل ایجاد خرابی پیشرونده را دارا میباشد، اهمیت دارد، زیرا با تقویت این المان میتوان عملکرد ، شکل پرداخته شده است. برای این منظور سازه های 10L سازه را بهبود بخشید. در این مقاله به بررسی موقعیت ستون بحرانی در پلان 15 و 20 طبقه به صورت سه بعدی مدلسازی شده اند. برای تعیین المان کلیدی در این نوع پلان ها، ستون ها در موقعیت های مختلف حذف شده و سازه ها تحت تحلیل استاتیکی غیرخطی افزاینده قایم قرار گرفتهاند. بر اساس مقادیر ظرفیت باربری سازه، شاخص حساسیت محاسبه شده و المانی که بیشترین مقدار شاخص حساسیت را دارا باشد به عنوان المان کلیدی در خرابی پیشرونده تعیین می شود. نتایج شکل، ستون مرکزی بحرانیترین ستون در خرابی پیشرونده میباشد. علاوه بر این، L بدست آمده در این مقاله نشان میدهند که در پلان نتایج نشان میدهد که در سازههایی با ارتفاع بیشتر، حذف ستون میتواند شرایط بحرانیتری از نظر خرابی پیشرنده به وجود آورد.کلیدواژه ها
خرابی پیشرونده، تحلیل بار افزاینده قایم، شاخص حساسیت، حذف ستون، المان کلیدیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.