اگروتروریسم، تهدید امنیت غذایی و پدافند غیر عامل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: DSCONF04_242
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1195
نویسندگان
دانشجوی دکترا و پژوهشگر مرکز مطالعات و پژوهشهای لجستیکی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه غیرانتفاعی خرد بوشهر
چکیده
غذا و تغذیه یکی از ابعاد اساسی زندگی، سلامت و همچنین رفاه جامعه است. از دیدگاه توسعه ملی، عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی، تامین غذای کافی، کمیت و کیفیت الگوی غذای مصرفی و سلامت تغذیهای افراد جامعه، محور اصلی و تعیین کننده می باشد. دسترسی به غذای کافی و سالم بصورت پایدار از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه است و دستیابی به آن از اهداف اصلی هر کشور است. امنیت غذایی نه تنها از امکانات تولیدی بلکه از محیط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه اثر میپذیرد.امنیت غذایی مسیله چند بعدی و چند رشته ای است. در موارد متعددی ملاحظه شده است که از غذا به عنوان حربه سیاسی استفاده شده است و این مسیله باعث میشود که در طراحی استراتژی امنیت غذایی در سطح ملی، این موضوع مد نظر قرار گیرد. کاربرد سلاح های بیولوژیک علیه انسان و علیه محصولات کشاورزی و مواد غذایی، به بیش از 300 سال پیش از میلاد مسیح برمیگردد. امروزه سلاح های بیولوژیک، به عنوان سلاح های کشتار جمعی و یکی از بلایای غیرطبیعی، مورد توجه قرار گرفته و به یک تهدید عمومی تبدیل شده اند که با اهداف مختلف نظامی و غیر نظامی صورت می پذیرند. در این مقاله به بررسی بیوتروریسم در کشاورزی و مواد غذایی که از آن به اگروتروریسم عنوان می شود پرداخته و در ادامه به راهکارهای مقابله با اگروتروریسم اشاره می کنیم.کلیدواژه ها
بیوتروریسم، مواد غذایی، امنیت غذایی، عوامل بیولوژیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.