امکان سنجی استقرار و پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع در شبکه بهداشت و درمان سوادکوه 1395

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: DHCONF02_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 680
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا پرکان

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی کارشناس تحول اداری دانشگاه ع.پ مازندران

ارسطو گوران اوریمی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل رییس گروه تحول اداری دانشگاه ع.پ مازندران

علی صالحی

دانشجوی دکتری فیزیولژی ورزشی کارشناس تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مازندران

چکیده

سابقه وهدف: مدیریت کیفیت به عنوان روشی برای درک عمیق خواسته های مشتریان و برآورده نمودن نیازهای مشتری از هر جهت و به نحو اطمینان بخش توسط سازمانهای ملی و بین المللی مطرح گردیده است ورویکرد سیستمی برای مدیریت سازمان هاست که ضمن توجه به نیازهای مشتریان و ارباب رجوع، فرایندها و سیستم های سازمان را در راستای بهبود مداوم و کیفیت مطلوب، طراحی می کندمواد وروشها: پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی(غیر آزمایشی) از نوع پیمایشی می باشد. جمعآوری دادهها از 196 نفر از کارکنان سازمان، از جامعه 400نفری مورد نظر انجام شده است. روش نمونه گیری، تصادفی ساده و با استفاده از جدول کرجسی مورگان، انتخاب گردید. پرسشنامه ازنوع استاندارد مدیریت کیفیت جامع بوده، پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه شد که نتیجه آزمون نشان داد؛ با توجه به اینکه ضریب آلفای کرونباخ تمام متغیرهای پژوهش بیشتر از 0,8 می باشد، می توان نتیجه گرفت که قابلیت اعتماد پرسشنامه پژوهش حاضر در حد قابل قبولی می باشدو از طریق نرم افزارهای EXCEL و SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. برای بررسی سوالات از آزمون کولموگروف- اسمیرنف و آزمون دوجمله ای استفاده شده است.یافته ها: تمامی متغیرهای مربوط به پرسشنامه غیرنرمال میباشند، در نتیجه جهت آزمون این متغیرها از آزمون ناپارامتری استفاده شده است. نمرهی کلی حاصل از پرسشنامه با میانگین 82/22، میانه 83، مد 64، انحراف از معیار 19/02، کمترین 44 و بیشترین 132 است. که اختلاف آن درسطح خطای 5 درصد معنیدار نمی باشد.نتیجه گیری: از دیدگاه کارکنان، این سازمان در استقرار و پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع((TQM، شروع به یادگیری و برنامه کیفیت و بهره وری نموده است وبایستی اهداف بر روی حرکت از مراحل برنامه ریزی به اجرای واقعی TQM به منظور بدست آوردن تجربه عملی، متمرکز گردد.

کلیدواژه ها

امکان سنجی استقرار، پیاده سازی مدیریت کیفیت جامع، ابعاد هشتگانه مدیریت کیفیت جامع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.