بررسی رابطه بین توانمند سازی کارکنان با کارآفرینی سازمانی در ادارات جهاد کشاورزی حوزه سیستان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت
- کد COI اختصاصی: DHCONF02_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 476
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه مدیریت,واحد زابل,دانشگاه آزاد اسلامی,زابل,ایران
گروه مدیریت,واحد زابل,دانشگاه آزاد اسلامی,زابل,ایران
چکیده
مجموعه های جهادکشاورزی در جهت تحقق اهداف خود با تدوین برنامه ها و فعالیت هایی بصرف ارتقا سطح آگاهی ها و مهارت ها و خلاصه توانمندسازی کارکنان خود گام برمیدارد تا کارکنان از نبوغ و انگیزه های خود در جهت ابداعات و خلاقیت ها و مراتب نوآورینانه و نوظهور بصرف پیشرف و ارتقا اهداف سازمانی استفاده نمایند. هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین توانمندسازی کارکنان با کارآفرینی سازمانی در ادارات جهاد کشاورزی حوزه سیستان است. پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از منظر شیوه گردآوری داده ها توصیفی از نوع همبستگی است. کارکنان مورد منظور محقق که شامل کلیه ادارات جهاد کشاورزی حوزه سیستان از جمله شهرستان، هامون، نیمروز، زابل، زهک و هیرمند میبا شند که از روش تمام سر شماری برای توزیع پر سشنامه در بین افراد نمونه ا ستفاده شده است. تجزیه و تحلیل و توصیف داده های جمع آوری شده در سطح آمار بهمراه انواع جداول، هیستوگرام و نمودارهای مربوطه صورت گرفته است. برای بررسی نرمال بودن متغیرهای تحقیق از آزمون تک نمونه ای کولموگروف – اسمیرنوف و همچنین برای بررسی و تعیین همبستگی و معنادار بودن رابطه بین متغیرها و فرضیات پژوهش از آزمون های ضرایب همبستگی ناپارامتریک اسپیرمن و تاو.بی کندال، گاما و دی سامرز در کنار نمودارهای پراکنش منظم به خط رگرسیون برازش شده به داده ها استفاده شده است. کلیه تجزیه و تحلیل های آماری با استفاده از جدیدترین نسخه نرم افزار SPSS (ver 22) انجام شده است.کلیدواژه ها
توانمندی، توانمندسازی کارکنان، کارآفرین، کارآفرینی سازمانیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.