ارتباط بهره وری نیروی انسانی با تعالی سازمانی کارمندان ادارات آموزش وپرورش استان مازندران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات کاربردی در علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: ASSS01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 306
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قربان شکری

دبیر تربیت بدنی آموزش و پرورش محمودآباد

سیدحسین علوی

عضوهییت علمی دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد- دانشگاه فنی و حرفه ای

سقا فرج تباربهرستاق

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قایم شهر

چکیده

انسان برای نیل به کمال و تعالی خلق شده است . سازمان نیز به عنوان موجود زنده و به عنوان مجموعه ای متشکل از انسان ها ،به دنبال رسیدن به این هدف مهم است. تعالی سازمانی،موضوعی است که در سال های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است.که در این راستا بهبود مستمرو ارتقای بهره وری نیروی انسانی از عوامل مهم در سازمان جهت رسیدن به تعالی سازمانی است تحقیق حاضر ارتباط بهره وری نیروی انسانی با تعالی سازمانی کارمندان ادارات آموزش وپرورش استان مازندران می باشد.در راستای روشن نمودن این ارتباط ، یک فرضیه اصلی و نه فرضیه فرعی تدوین گردیده است.تحقیق از نظر هدف،کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها ، توصیفی و از شاخه پیمایشی می باشد. جامعه آماری آن را کارشناسان تربیت بدنی وتندرستی استان مازندران تشکیل می دهند. روش نمونه گیری تحقیق کل شمارمی باشد . ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه ای مشتمل بر 80 سوال 30) سوال مربوط به بهره وری نیروی انسانی و 50 سوال مربوط به مدل تعالی سازمانی (EFQM که براساس مقیاس درجه بندی لیکرت طراحی شده ، می باشد.که روایی و پایایی ابزار جمع آوری داده ها با استفاده از نظریات خبرگان واساتید دانشگاهها و آلفای کرونباخ موردتایید قرارگرفت. تجزیه و تحلیل دادهها با بهره گیری از آمار توصیفی و استنباطی صورت پذیرفت.برای سنجش نرمال بودن داده های بدست آمده از پرسشنامه ، از آزمون کولموگروف – اسمپرنوف استفاده گردید که نتیجه بدست آمده دلالت بر نرمال بودن داده ها گردید . و سپس با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون به بررسی فرضیه های آماری پرداخته شد . نتایج بدست آمده نشان داد که بهره وری نیروی انسانی کارمندان ادارات آموزش وپرورش برتعالی سازمانی و نه معیار آن تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.