بررسی مطالعات پرخاشگری و ورزش در زندان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس سالانه پژوهش در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ACHSCONF01_193
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1243
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب ناصری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه مازندران، ایران، بابلسر

فرزام فرزان

دانشیار گروه مدیریت ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه مازندران، ایران، بابلسر

سیدمحمدحسین رضوی

دانشیار گروه مدیریت ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه مازندران، ایران، بابلسر

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی پژوهشهای انجام شده در رابطه ی با پرخاشگری و ورزش در زندان است. زندان یکی ازمحیطهایی است که احتمال بروز رفتار پرخاشگرانه در آن زیاد است. پژوهشهایی هستند که نشان میدهند ورزش میتواند در پیشگیری و کنترل پرخاشگری موثر باشد از سوی دیگر پژوهشهای نیز وجود دارند که نشان میدهد ورزش میتواند پرخاشگری را زیاد کند. با این دو نگاه متناقض پژوهشها در زمینه ی تاثیر ورزش بر پرخاشگری پژوهشگر درصدد آن است که دریابد در پژوهش های صورت گرفته ورزش در فضای زندان چگونه تاثیر خواهد داشت. جامعه آماری این تحقیق تمامی پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری همچنین تمامی مقالات مجلات علمی پژوهشی، علمی ترویجی و مقالات همایشهای داخل کشور و خارج از کشور بوده است. بازه ی زمانی انتخاب شده برای جستجوی این پژوهشها بین سالهای 1375 تا 1396 و حوزه موضوعی آن پرخاشگری و ورزش زندان بوده است. در این تحقیق سعی بر این بود تا به روش کتابخانهای و با مطالعه ی سایر پژوهش های انجام شده در زمینهی مشارکت ورزشی در زندان نقش ورزش زندان در پژوهشها بپردازد. یافته ها نشان میدهد پرخاشگری افراد غیر ورزشکار نسبت به افراد ورزشکار به طور معناداری بیشتر است. محقق در مورد ورزش کارکنان پژوهشی مشاهده نکرد و در رابطه با پرخاشگری آنان تنها محدود به یک پژوهش درباره ی سربازان وظیفه است. پیشنهاد میشود مدیران و مسیولین زندان ورزشهای تفریحی و همگانی را در برنامههای زندان قرار دهند.

کلیدواژه ها

پرخاشگری، زندان، زندانبان، زندانیان، ورزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.