آموزش مفهوم کسرها به روش مکاشفه ای به دانش آموزان پایه سوم ابتدایی شهرستان گناباد

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس سالانه پژوهش در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ACHSCONF01_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 8870
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا ابراهیم زاده سنو

کارشناسی علوم تربیتی اموزگارآموزش و پرورش شهرستان گناباد استان خراسان رضوی

آزیتا اشرافی

کارشناسی دبیری تاریخ دبیرآموزش و پرورش شهرستان گناباد استان خراسان رضوی

فاضل طالب الحق

کارشناسی علوم تربیتی آموزگار آموزش و پرورش شهرستان گناباد استان خراسان رضوی

عصمت وفایی دوست

کارشناسی علوم تربیتی اموزگارآموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز استان خراسان رضوی

چکیده

طبق بررسی های انجام شده بر روی شواهد و با مطالعه ی مبانی نظری مرتبط با مشکل درک کسرها ، عوامل مختلفی می تواند ، در ایجاد این مسیله موثر باشند ، که از جمله ی آن ها می توان به آموزش نامناسب ، عوامل جسمانی ، خانواده ، عوامل روحی - عاطفی و شرایط و موقعیت کلاسی و وسایل آموزشی اشاره کرد. آموزش نامناسب را می توان از مهمترین عوامل دانست ،که در این جا نحوه تدریس و ارزیابی معلم و بخصوص روش تدریس (روش مکاشفه ای) نقش بخصوصی را ایفا می کند. در تحقیق حاضر ، پژوهشگر برآن است که مفهوم کسرهای درس ریاضی را به روش مکاشفه ای به دانش آموزان پایه سوم ابتدایی آموزش دهد. این× پژوهش×با×بررسی×آموزش عینی مفهوم کسرها به روش مکاشفه ای به×یادگیری×دانش آموزان پایه ×سوم×ابتدایی×در درس ریاضی× انجام×شده×است× جامعه×آماری×پژوهش ، ×شامل ×دانش آموزان×پایه سوم ×ابتدایی×شهرستان گناباد می باشد×که×در×سال×تحصیلی96-95مشغول×به×تحصیل×بوده اند . درک مفهوم کسر از اهمیت زیادی برای دانش آموزان دوره ی ابتدایی برخوردار است ، بنابراین باید مفهوم کسر را برای دانش آموزان به صورت عینی و کاربردی به وسیله ی تصاویر و اشکال آموزش داد . دانش آموزان باید به این تشخیص برسند و خود در زندگی روزمره کشف کنند ، که کسر و عدد مخلوط دو نمایش از یک مفهوم است ، بنابراین حرکت از کسر به عدد مخلوط و برعکس از اهمیت زیادی برخوردار است. لذا نوشتن نحوه حرکت از کسر به عدد مخلوط و برعکس از اهمیت زیادی برخوردار است.

کلیدواژه ها

ریاضی ، مفهوم کسرها ، معلم ، فراگیران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.