امکان سنجی کاربست محتوای کاربرساز در فرآیندهای بازاریابی محتوایی؛ مطالعه موردی دیجی کالا
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: فصلنامه مطالعات رسانه های نوین، دوره: 2، شماره: 7
- کد COI اختصاصی: JR_NMS-2-7_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 587
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت رسانه دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
استاد گروه ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
دانش آموخته مدیریت رسانه، پژوهشگر ارشد مرکز پژوهش سیاست های فضای مجازی. (نویسنده مسیول)
چکیده
مقاله حاضر باهدف امکان سنجی کاربست محتوای کاربرساخته به عنوان گونه محتوایی غالب و در حال رشد فزاینده در فضای مجازی در فرآیندهای بازاریابی محتوایی و احصای الگوی این کاربست است . مسیله اساسی این پژوهش آن است که چگونه و بر اساس چه الگویی می توان محتوای کار برساخته را در فرآیند بازاریابی محتوایی استفاده کرد این مطالعه به نوع خاصی از محتوای کار برساخته یعنی نظرات کاربران در محیط های شبکه های اجتماعی فضای مجازی توجه دارد . روش اجرای این پژوهش مبتنی بر روش است. نظرات موجود در وبگاه دیجی کالا نظریه داده بنیاد با رویکرد گلیزری با استفاده از نمونه هایی که کفایت نظری لازم برای روش نظریه داده بنیاد فراهم کند، احصاء شدند و داده های به دست آمده مبتنی بر مراحل کدگذاری چهار مرحله ای نظریه داده بنیاد تحلیل شدند تا به قضایای نظری مطلوب دست پیدا کنیم . در پایان مبتنی بر فرآیندهای پنج مرحله ای تدوین شده، که عبارتند از : طراحی و برنامه ریزی برای بازاریابی محتوایی؛ تولید و تصدی محتوای مرتبط با طراحی و برنامه ریزی بازاریابی محتوایی؛ دروازه بانی و توزیع محتوای تولیدی و تحت تصدی؛ ارتباط و درگیری با مخاطب /مشتری بازاریابی محتوایی و سنجش راهبرد بازاریابی محتوایی، به تحلیل یافته های حاصل از نظرات کاربرساخته پرداخته شد. بنابراین حجم از داده ها و یافته های ناشی از تحلیل آن ها می توان گفت که نظرات کاربرساخته موجود در فروشگاه آنلاین در چهار گروه قابل شناسایی هستند که عبار تند از : نظرات محصول گرایانه، نظرات راهنما، نظرات تجاری و نظرات روایی که الگوی کاربست آن ها در فرآیندهای ذکرشده در جمع بندی مطرح شده است.کلیدواژه ها
بازاریابی محتوایی، محتوای کاربرساخته، نظرات کار برساخته، نظریه داده بنیاد، دیجی کالااطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.