طراحی سیستم مدیریت پایگاه داده ها برای شبکه هوشمند حمل و نقل (ITS)
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها
- کد COI اختصاصی: NCEMI01_186
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3446
نویسندگان
کارشناس ارشد سیستم اطلاعات جغرافیایی- عضو هیات علمی دانشگاه تبریز
چکیده
ITS سیستمی است که شامل کاربرد اطلاعات، کامپیوتر و تکنولوژی های مرتبط جهت بهبود بخشیدن به سیستم حمل و نقل می باشد. از ITS می توان بعنوان یک پدیده جهانی برای حفظ محیط زیست، هزینه و زمان نام برد. این سیستم از طریق بهبود بخشیدن سطح حمل و نقل به طریق افزایش انعطاف پذیری و بهبود سطح خدمات و امنیت باعث کاهش انرژی مصرفی و بهبود شرایط محیط می شود. با سیستم اطلاعات فوق رانندگان می توانند تصمیمات آگاهانه گرفته و مسیر مورد نظر خود را از قبل انتخاب کرده و همچنین زمان پیمودن مسیر انتخابی را تخمین بزنند. طراحی مسیر یکی از ضروریترین پارامترهای ITS است که در انتخاب مسیر برای رسیدن به مقصد بوسیله پارامترهای فاصله و زمان ما را یاری می کند. شبکه راهها و محدوده و مکانهای توریستی، بیمارستانها، دفاتر دولتی و خصوصی، استادیوم ها، ایستگاههای اتوبوس و راه آهن جزء لایه های اطلاعاتی پایگاه داده سیستم حمل و نقل عمومی می باشد. این سیستم کوتاهترین مسیر و مسیریابی براساس ویژگیهای خاص برحسب پارامترهای طول و زمان را معین می کند هدف از این مقاله ایجاد یک سیستم مدیریت پایگاه داده برای سیستم هوشمند حمل و نقل می باشد. در این تحقیق به ایجاد پایگاه داده ITS پرداخته و به معرفی نمونه ای از قابلیتهای پایگاه داده ایجاد شده اشاره خواهد شد بدین منظور با ساخت گراف شبکه معابر یک محدوده پایلوت در شهر و مدلسازی ماتریس مجاورت که خود مبتنی بر اطلاعات طول معابر، فاز بندی و زمان بندی چراغهای راهنمایی در آن محدوده است. کوتاهترین مسیر از بین مسیرهای ممکن یافته می شود.کلیدواژه ها
GIS, ITS, DBMS, Function of GIS, Designمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.