بررسی گزارش های تاریخ در باب زندگی فردوسی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA02_289
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 745
نویسندگان
آموزگار، کارشناس زبان و ادبیات فارسی مازندران، آموزش و پرورش شهرستان محمودآباد
چکیده
حسن بن علی، که تخلص او فردوسی و کنیه اش ابوالقاسم می باشد؛در سال) 329-330 ( هجری قمری،در روستای باژ، ازناحیه ی طابران طوس به دنیا آمده و در بین سال های) 407 - 408 ( ه . ق در طوس از دنیا می رود. یگانه اثرحکیم فردوسی شاهنامه ی اوست در شصت هزار بیت، که او کار سرودن آن را از سال ) 371 ( ه .ق شروع کرده ودر سال ) 400 ( ه. ق آن را به پایان رسانیده و به سلطان محمود غزنوی، اعطاء کرده است. فردوسی در شاهنامه مجد وعظمت ملت ایران را ، به تصویر می کشد. او تا جایی که توانسته، از لغات فارسی برای سرودن آن استفاده کرده است.فردوسی شاعر شیعه مذهبی بود، که در زمینه ی حماسه به شاعران بعد خود، چون: ابن حسام خوسفی در خاوران نامه، باذل مشهدی در حمله ی حیدری و ... تاثیرگذاشته است.به دلیل اهمیت زندگی حکیم فردوسی، و وجود فراز و نشیب های فراوان در زندگی شاعر، افسانه ها و داستان های فراوانی در باره ی زندگی او نه تنها بر سر زبان ها افتاده، بلکه وارد تاریخ ادبیات ما ملت ایران شده است.که ما باید این داستانها را شناسایی کرده، و واقعیت زندگی شاعر را به همگان انتقال دهیم.کلیدواژه ها
فردوسی ، شاهنامه ، محمود غزنوی ، تاریخ ادبیات، مستشرقینمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.