دلایل رویکرد وب معنایی در عملکرد موتورهای جستجو

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: IRCEM02_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه تیموری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر، شاهرود، ایران

مرتضی زاهدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر، شاهرود، ایران

چکیده

برای رسیدن به موفقیت تجاری، اولین پارامتر مهم، افزایش حجم مخاطبان است و این اهمیت بهینه سازی موتورهای جستجو را افزایش می دهد در این راستا با توجه به اهمیت لینک های خارجی در بهینه سازی موتورهای جستجو، یافتن روش هایی برای بهبود ایجاد لینک های خارجی امری اجتناب ناپذیر است. از آن جایی که ترافیک یک مقیاس ناپایدار است، برای موتورهای جستجو دشوار است تا مقدار دقیق آن را اندازه گیری کنند، پس لینک های خارجی مقیاسی پایدارتر و آسان تر برای اندازه گیری می باشند و یک مقیاس عالی برای تعیین محبوبیت یک صفحه ی وب خواهند بود. این مقیاس با مقیاس های ارتباطی ترکیب شده تا بهترین نتایج را برای یک پرسش جستجوی داده شده، تعیین کند. لینک ها، نشانه های ارتباطی را فراهم می آورند که به طرز شگرفی برای موتورهای جستجو با ارزش است. متن الحاقی لینک ها به علت توانایی تفسیر و ترجمه، معمولا توسط انسان ها نوشته می شود و بازتاب دهنده ی محتوای صفحه ای است که به آن لینک شده است. این امر به موتورهای جستجو کمک می کند تا مراکز اطلاعاتی برای معتبرسازی اهمیت یک سند وب را در اینترنت تاسیس و استفاده کنند. اما همه ی این لینک ها منجر به افزایش رتبه ی سایت و بهبود نمی شوند. برخی از آنها از سایت های غیرمرتبط می باشند، که به عنوان لینک مضر شناسایی شده و متن الحاقی را تکرار کرده و تولید محتوا نیز نمی کنند. این نقاط ضعف، نیاز به پشتیبانی وبلاگ ها و وب سایت ها را برای کنترل و بررسی لینک های خارجی بر اساس محتوا و معنای مفاهیم موجود در آن ها پر اهمیت می کند. در این راستا، مکانیسم سیستم بازیابی اطلاعات مبتنی بر معنا با مدیریت شاخص گذاری معنایی، استخراج، توسعه ی پرس و جو و تطابق معنایی محتوا پیشنهاد می شود.

کلیدواژه ها

موتور جستجوگر، بهینه سازی، بازیابی اطلاعات مبتنی بر معنا، استراتژی رتبه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.