تاثیر سبک رهبری تحول آفرین بر رضایت شغلی با نقش میانجی حمایت سازمانی درک شده مورد مطالعه : آموزش و پرورش منطقه 3 تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت ، اقتصاد ، توانمندی صنعت جهانگردی در توسعه
- کد COI اختصاصی: ICMET01_214
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 695
نویسندگان
گروه مدیریت بازرگانی ، دانشکده مدیریت واحد الکترونیکی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
استادیار گروه مدیریت بازرگانی ، دانشکده مدیریت واحد الکترونیکی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
استادیارگروه مدیریت بازرگانی ، دانشکده مدیریت واحد الکترونیکی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
چکیده
هدف این پژوهش مطالعه تاثیر رهبری تحول آفرین بر رضایت شغلی با نقش میانجی حمایت سازمانی درک شده در اداره آموزش و پرورش منطقه 3 استان تهران است. برای نیل به این هدف، پس از مطالعه و بررسی یافته های پژوهش های پیشین در قالب مبانی تیوریک تحقیق، چارچوب مورد نظر ارایه میگردد. روش پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع کاربردی و از نظر گردآوری دادهها در زمره تحقیقات توصیفی- پیمایشی محسوب میگردد. به منظور بررسی میدانی در تحقیق حاضر، از جامعه آماری شامل تمامی کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه 3 استان تهران که تعداد آنها 1764 نفر هستند استفاده شده است. برای نمونه نیز با توجه به تعداد جامعه از فرمول کوکران تعداد 315 نفر به عنوان نمونه انتخاب شد. ابزار گردآوری اطلاعات علاوه بر مطالعات کتابخانهای، پرسشنامه است که روایی آن با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی و پایایی آن از طریق روش آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفته است. برای تحلیل ابعاد چارچوب مفهومی از روش تحلیل عاملی تاییدی، و همچنین به منظور بررسی میزان روابط میان ابعاد چارچوب تحقیق از رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری (SEM (استفاده شده است.یافته های تحقیق نشان میدهد رهبری تحول آفرین بر رضایت شغلی با مقدار 26.5=t تاثیر مثبتی دارد، رهبری تحول آفرین بر حمایت سازمانی درک شده با مقدار 41.8=t تاثیر مثبتی دارد و همچنین بین حمایت سازمانی درک شده و رضایت شغلی با مقدار06.2=t تاثیر مثبتی دارد. نتایج حاکی از این است که تاثیر رهبری تحول آفرین بر رضایت شغلی با در نظر گرفتن نقش متغیر میانجی حمایت سازمانی درک شده تایید شده است.کلیدواژه ها
رهبری تحول آفرین، رضایت شغلی، حمایت سازمانی درک شده، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.